Bitcoin küresel piyasalardan ayrışıyor
Bitcoin küresel piyasalardan ayrışıyor

Bitcoin hash rate yeni zirvesinde: BTC fiyatı yükselişe geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen hafta meydana gelen ciddi düşüşün ardından Bitcoin fiyatı tekrar yükselmeye başladı. BTC hash rate de yeni zirvesini gördü.

Bitcoin fiyatının önümüzdeki halving’in ardından katlanarak artması bekleniyor. En azından birçok HODLe bunu bekliyor. Olası bir yükselişin sebebi olarak ise BTC fiyatlarının diğer pazarlarla birlikte hareket etmemesi gösteriliyor. Özellikle bugün yeni zirvesine ulaşan BTC hash rate, fiyatlarda önemli bir artış yaşanmasına dair beklentiyi artırmış durumda.

Bitcoin hash rate grafiği

Haberin yazıldığı anda Bitcoin hash rate, 136,2 EH/s ile tüm zamanlar rekorunu bir kez daha kırdı. 

Bazı analistler BTC fiyatının düşmeyi sürdüreceği görüşünde. Ünlü analist PlanB ise Bitcoin’e güvendiğini ve fiyatın 8 bin 600 doların üzerinde kalacağını belirtti.

Altcoinler ise karmaşık seyri sürdürüyor. Bitcoin’in kripto alanına hakim olması, mevcut karmaşayı daha da alevlendiriyor. BTC, bu haberin yazıldığı esnada piyasanın %63’ünü tek başına taşıyor.

Diğer pazarlar hafif iyileşme belirtileri gösteriyor (özellikle Asya pazarları). Bu durum, kripto para piyasasının borsa fiyatlarıyla korelasyon endişesini artırıyor.

Günlük BTC grafiği

Son 24 saatte %2,80 yükselen Bitcoin (BTC) bu haberin yazıldığı esnada 8 bin 842 dolardan işlem görüyor.

coinspeaker

2 Mart Bitcoin analizi: BTC buradan yükselmeyi başarabilecek mi?


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin