Kripto para oyunu şifresini unutan bir yatırımcıyı anlatıyor
Kripto para oyunu şifresini unutan bir yatırımcıyı anlatıyor

Dünyanın en eski operasında kripto para oyunu sergileniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en eski sabun operası olan Coronation Street, kısa bir süre önce, kripto para birimini içeren bir hikaye dizisi düzenledi. Hikaye de, gerçek kriptoyla paralellikler belli olsa da, kripto para oyunu kurgusal olan “Whipcoin”i içeriyor.

Kripto para oyunu şifresini unutan bir yatırımcıyı anlatıyor

Hikaye, görünüşte kripto paranın sahibi olan Ryan Connor karakterini merkezine alıyor. Bu karakter birkaç yıl önce Whipcoin’e 50 sterlin yatırdığını hatırlıyor. Aklına geldikten sonra hızlı bir şekilde varlıklarını arar ve yatırımının şimdi 250.000.000 euro değerinde olduğunu görür. Sonra, bir kitaba yazdığını hatırladığı şifresini çılgınca aramaya başlar. Kitabı bulamamasına rağmen, nihayetinde yatırımına ulaşmak için sadece şifresini hatırlar.

Whipcoin kurgusal olsa da, muhtemelen Bitcoin’in sevimli bir İngiltere versiyonu, geçen sene meteorik yükselmeler ve muhteşem çarpışmalarla piyasaya sürülen birçok altcoini andırıyor. Açıkça, bu hikaye kripto meraklılarının duyarlılıklarını oynuyor. Her halükarda, kriptoyu hayatımızın bir parçası olarak kucaklayan ortak eğlenceyi görmek güzel.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin