featured

Dünyanın en büyük ödeme şirketleri Ripple (XRP) tokenini tercih ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

“Gregarious Mammal” podcasti için özel bir röportaj veren, Ripple (XRP) tokeninin şu anki CTO’su olan Stefan Thomas, merkezsiz uygulama ve ödeme süreçlerindeki gelişmeler hakkında bilgi verdi. CTO, aynı zamanda Ripple hakkındaki görüşlerini açıkladı. Thomas, program sunucusu Chris Ward ile DLT dünyasında en başarılı şirketlerden biri olma konusunda sohbet etti.

American Express ve Western Union, X-Rapid’i test ediyor

Görüşmede Stefan Thomas, finansal hizmetler sektörünün önde gelen şirketlerinden olan American Express’in, devasa işlem miktarlarını işleme aracı olarak Ripple’ın platformunu kullanmayı kabul ettiklerini doğruladı. Ayrıca Thomas, Western Union‘ın da Blockchain teknolojisi için Ripple platformunu kullanacağını duyurdu.

Ripple, endüstrideki en tartışmalı Blockchain şirketlerinden biri olup rakipsiz ticari gelişmeleri etkilemekle birlikte, XRP’nin merkezi yapısıyla ilgili endişeleri de dile getirmekte. XRP ile ilgili en büyük şüphelerden biri, finans endüstrisindeki kullanım durumunun geçerliliği.

SEC’in Ripple (XRP) sınıflandırmasıyla ilgili belirsizlik devam ediyor

Çok sayıdaki ortaklık ve pilot çalışmalarına rağmen, şirketler XRP ve xRapid’in avantajlarına henüz güven duymuyor. Bu durum, SEC’in XRP’yi sınıflandırmasıyla ilgili yasal belirsizlikle birleşince, topluluğun Ripple ve XRP’ye güvenleri azaldı. XRP’nin, Ripple Labs’in ortaklığa devam ettiği geleneksel finans şirketleri tarafından kullanılmaya devam edilip edilmeyeceği henüz belli değil. Yine de Thomas, American Express ve Wester Union’ın en azından sistemi test etmeye devam ettiğini ve anlaşma ihtimalin olduğunu açıkladı.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin