okex
OKEX çekim işlemleri, kripto para piyasasında volatiliteyi tetikleyebilir

Dünyanın en büyük kripto türev borsası belli oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Küresel kripto spot ve türev borsası platformu OKEx, resmi olarak dünyanın en büyük kripto türev borsası ilan edildi. Yeni dönüm noktası, CoinGecko’dan alınan ve OKEx üzerindeki ödenmemiş sözleşmelerin değerini geçen ayın sonunda 1,6 milyar dolar olarak belirleyen verileri değerlendiren CoinDesk Research tarafından yapılan analizin bir sonucu.

Dünyanın en büyük kripto türev borsası OKex oldu

Açıklamanın ardından OKEx CEO’su Jay Hao şöyle konuştu:

Sunduğumuz ürünlerin ticaret deneyimini ve esnekliğini sürekli iyileştirme çabalarımızın karşılığını vermekten mutluluk duyuyoruz. OKEx’in tüm kripto türev borsaları arasında en üst sırada yer aldığını görmek son derece sevindirici ve bu unvanı korumak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Verilere göre, ağustos ayı boyunca OKEx’teki BTC vadeli işlemlerinin toplam günlük hacimleri, diğer platformlardan çok daha yüksek bir sayıya, 5,5 milyar dolara (27 Ağustos’ta) ulaştı. BTC vadeli işlemlerinin yanı sıra, platform, rekabetçi oranlarda bir dizi türev ürün de sunuyor. OKEx’teki ortalama BTC sürekli takas fonlama oranları %0,0052 civarındaydı ve bu da onu tüm büyük borsalar arasında en düşük ikinci yapıyor.

OKEx, BTC vadeli işlemlerine ek olarak, kullanıcıların sürekli takas ürünü aracılığıyla çeşitli kripto para birimlerinde vadeli işlemlerde işlem yapmalarını sağlıyor. Popüler kriptoların yanı sıra, desteklenen varlıkların listesi; Chainlink (LINK), yearn.finance (YFI), Polkadot (DOT) ve Algorand (ALGO) gibi gelecek vadeden DeFi tokenlerini de içeriyor. Ayrıca yatırımcıların günlük, iki günlük, haftalık, iki haftalık, aylık, üç aylık ve iki aylık sözleşme süreleri ile çok esnek şartlarda alım satım yapabilecekleri ve opsiyonları koyabilecekleri BTC, ETH ve EOS için kripto opsiyon ticareti sunuyor.

Platform, kullanıcıların birden çok hesap açma zorunluluğunu yok etme gayretinde

OKEx, ticaret topluluğundan alınan geri bildirimlere açık bir politika izliyor. Blok zinciri ve DeFi sektöründeki gelecek vadeden projelerden bazıları için sürekli olarak yeni özellikler ve destek ekleyen OKEx, kullanıcılarını bu varlıkları diğerlerinden önce üst düzey bir borsada takas edebilecek ayrıcalıklı bir grup haline getiriyor.

Jay Hao bu konuyla ilgili ise şöyle konuştu:

Rakiplerimizden bazılarının aksine, OKEx’in ana odağı, küresel kullanıcı tabanımız için en çeşitli ürün paketini sağlamaktır. Kripto para birimi ticareti, trader’ların genellikle birkaç borsada hesap açmak zorunda kalması sebebiyle hâlâ çok parçalanmış durumda. OKEx, giriş seviyesinden kurumlara ve profesyonel trader’lara kadar kullanıcıları barındıran, hızlı bir şekilde tek noktadan işlem platformu olma ilkesiyle çalışıyor.

Bu arada tanınmış bir analist yeni Bitcoin tahmini ile “yok artık” dedirtti. Detaylar burada.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin