Analistlerden XRP için korkunç senaryo:
Çarpıcı veri: eToro kullanıcı tabanının yarısı XRP yatırımı yapmış!

Dünyanın en büyük İslami bankalarından biri sınır ötesi havale hizmetinde Ripple (XRP) kullanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kuveyt Finans Evi, Ripple’in Blockchain teknolojisini kullanarak anında sınır ötesi havale hizmetinin başladığını duyurdu. Şirketin tweet’ine göre, sıfır fess “Anında Uluslararası Transfer” servisi şimdi mevcut. Müşteriler, Suudi Arabistan’da (SAR) Al Rajhi Bank’taki lehdarlara havale işlemleri yapabilecek. Duyuru, geniş bir deneme süresinin ardından büyük ilerleme sonucu yapıldı.

Kuveyt Finans Evi (KFH), Ripple ile anlaşan ilk Arap bankası

Ekim ayında, Ripple’nin küresel altyapı inovasyon başkanı Dilip Rao ve Kuveyt Finans Dairesi Başkanı şirketin, mesajların ve talimatların işlenmesi için standart olan Swift ile başa baş gidecek bir hizmeti test etmek ve çeşitli taraflar arasında küresel ödemeleri ve finansal işlemleri yapmak için Ripple ile birlikte çalıştığını duyurdu.

Dünyanın en büyük İslami bankalarından biri olan Kuveyt Finans Evi (KFH), Arap milletinin uluslararası havale ödemeleri için kurumsal bir ağ olan RippleNet’e katılan ilk bankasıydı.

Şimdiye kadar, KFH, bankaların sınır ötesi ödemeleri anında uçtan uca izleme ile anında düzenlemelerini sağlayan Ripple kurumsal yazılım çözümü olan xCurrent’ı veya Ripple’ın XRP kullanan talep üzerine likidite teklifini veren xRapid’i kullanıp kullanmadığını açıklanmadı.

Ripple Orta Doğu’da yayılmaya devam ediyor.

KFH, planlamaların kapsamının küresel olduğunu ve Suudi Riyali’nin ötesinde hizmeti genişletmeyi planladığını belirtti. Aralık ayında, Kuveyt Ulusal Bankası (NBK), Ripple’in xCurrent ödeme çözümünü kullanan sınır ötesi kolaylıklar için yeni bir hizmet olan NBK Direct Remit’i başlattı.

7 gün 24 saat hizmet veren Kuveyt’te bir bankacılık kurumu ilk kez sınır ötesi transferler için xCurrent kullandı ve müşterilerin Ürdün’e ödeme göndermesini sağladı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin