Holochain (HOT) internet 3.0 için çalışıyor
Holochain (HOT) internet 3.0 için çalışıyor

Dev derecelendirme şirketi raporundan sonra Holochain (HOT) yüzde 25 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Holochain (HOT) Pazar günü geç saatlerde %25 artış gösterdi ve muhtemelen Weiss Cryptocurrency Ratings’teki iyi insanlar tarafından yapılan en son kripto tahminlerindeki olumlu değerlendirmesinden kaynaklandı.

Holochain (HOT) internet 3.0 için çalışıyor

Weiss tahminleri 2019’da Bitcoin (BTC) ve XRP (XRP) için olumlu bir görünüm öngörürken, Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH / BSV) kripto paraların Bitcoin taklit edicileri olarak biteceğini söyledi.

Holochain, EOS ve Cardano (ADA) ile birlikte ‘İnternet 3.0’ın olası bir öncüsü olarak adlandırılıyor. Binance’in HOT / BTC ve HOT / ETH pazarlarına spekülasyonlar başladığında, ticaret hacmi Pazar günü %381 arttı.

Holochain, Weiss’a iyi görünüyor

Holo’nun Dağıtılmış Hash Tabloları’nın (DHT) birçoğu, tipik bir kripto Blockchain’ninden daha çok bir torrent ağına benzeyen Block-chain olmayan bir yaklaşım ile yapılmış. Bu arada, en son Weiss, Holo’nun açılışta blokenlik yapmadığı bir yaklaşıma sahip olduğunu şu şekilde bahsetti:

Blokajsız bir yaklaşıma dayanan Holochain dünyaya tanıtıldı. EOS, Cardano, Holochain ve diğerleri gibi kripto paralar şu anda Internet 3.0’ın dünya çapında daha güvenli ve daha sürdürülebilir bir web oluşturmanın sorumluluğunu üstleniyor.

Raporda, bu grubun sayısız taklitçi üreteceğini ve çoğunluğunun sonuçta başarısız olacağını söylemeye devam ediyor. Ancak risk’in buna değeceğini şu şekilde belirtiyor:

Çoğu sonunda başarısız olacak. Ancak potansiyel ödül çok büyük. En gelişmiş kripto para birimleri önerildiği şekilde Internet 3.0 oluşturmayı başarırlarsa, bir gün piyasada trilyonlarca dolar değerinde olabilirler.

Holochain’in Rust programlama dilini kullanması ve Mozilla ile anlaşması, 2018 Ekim’de %26’lık fiyat artışını yaşatmıştı. Binance’in Rust geliştiricileri için iş ilanları oluşturması da bir ortaklık olabileceğini akıllara getiriyor.

Holo (HOT) haftalık fiyat grafiği
Holo (HOT) haftalık fiyat grafiği

Holo Fiyatı – HOT / USD

Holo Ekim ayında elde ettiği değerin yaklaşık %25’i topladı. Aralık düşüklerinden bu yana toparlanması yavaş seyretti . HOT, geçen aydan bu yana değerinde sadece %35 arttı.

HOT Pazar günü,%25 artışla 0.000443 dolarlık bir token fiyatından 0.000554 dolara yükseldi. Artış, ticaret hacmindeki %381’lik bir artışla desteklendi, bu da günlük değişimi 1.1 milyon dolardan 5.3 milyon dolara yükseltti. Binance, tokenin %80’ini barındırıyor. En iyi kripto para sıralamasında ise şuan 58. sırada bulunuyor.

Hacked

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin