Dünyanın en büyük dördüncü borsası İngiltere’ye açılıyor
Dünyanın en büyük dördüncü borsası İngiltere’ye açılıyor

Dünyanın en büyük dördüncü borsası İngiltere’ye açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük dördüncü borsası İngiltere’ye açılıyor. Pekin merkezli kripto para borsası Huobi, denizaşırı faaliyetlerini devam ettirerek, Londra’da bir ofis açmaya hazırlandığını duyurdu.

Dünyanın en büyük dördüncü borsası, Avrupa pazarına giriş noktasını buldu

Huobi Group Başkan Yardımcısı Peng Hu, konuya yönelik şunları söyledi:

Malta değil, İsviçre değil. Kesinlikle Londra, daha doğrusu İngiltere, bizim için Avrupa pazarına giriş noktası. Yakında burada bir ofisimiz olacak.

Huobi Group’un Avrupa’daki üst düzey iş geliştirme şefi Chern Chung ise İngiltere’de açılması planlanan ofis hakkında şunları söyledi:

Londra, Avrupa’da kripto para borsası açılabilecek ticaret hacmi en iyi olan şehir. Huobi kesinlikle burada faaliyet göstermek istiyor.

Huobi, yönetmelikler ve düzenlemelerden korkmuyor

Chern Chung, yeni ofis planları için Londra’nın seçilmesinin Huobi’nin açıkça tüm kripto para düzenlemelerine uyum sağlayabileceğini gösterdiğini belirtiyor. Chern Chung gazetecilere konuya yönelik verdiği röportajda, ayrıca yönetmelikler ve düzenlemelerden korkmadıklarını da vurguluyor.

Huobi, CoinMarketCap’ten alınan verilere göre ticaret hacmi  bakımdan dünyanın en büyük dördüncü kripto para borsası. Huobi, Çin’in 2017 yılının Eylül ayındaki ICO ve kripto para yasaklamalarından sonra Singapur’da “Huobi Pro Global” ismiyle kripto para borsası faaliyetlerine devam etme kararı aldı.

Huobi Pro, ayrıca San Fransisco’da da bir ofis açma planı yürütüyor

Muhtemelen, kriptoya özgü yönergelere sahip, sağlam ve şeffaf bir düzenleyici iklim bütünüyle, büyük uluslararası kripto para borsalarının şimdi peşinde olduğu şey. Mart ayı sonlarında, dünyanın en büyük kripto para birimi borsası olan Binance, Blockchain ve kripto para birimleri için yasal ve düzenleyici çerçeveler sağlamada proaktif olan Malta’da genel merkezini açtığını duyurdu.

Huobi Pro, ayrıca San Fransisco’da da bir ofis açma planı yürütüyor.  Şirket aynı zamanda 30 Mart’ta Güney Kore’de ikincil bir borsa da kurdu.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin