featured

Dünyanın en büyük borsalarından biri kripto paraları listeleyebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birkaç hafta önce Nasdaq liderliğinde birkaç farklı kripto para şirketi ve yetkilisi arasında gizli bir toplantı düzenlendiğini bildirdik. Bu toplantı kripto para piyasası için iki özel gelişmeye yol açtı ve dünyanın en büyük ikinci borsası olan Nasdaq’ın kripto paraları listeleme olasılığını artırdı.

Nasdaq kripto paraları listeleyebilir!

Haberde, Gemini ve Winklevoss ikizleri kripto sektörüne yakın iki kaynağa dayanarak hem Nasdaq hem de Gemini’nin kripto paraları listelemeye ve küresel ölçekte likidite sağlamaya olanak tanıyan bir ortak girişime çok yakın olduğuna inanıldığı bildirildi. Her iki kaynağa göre, Nasdaq’ın sonuç olarak küresel ticaret için piyasa hacmi bakımından en büyük kripto paraları listelediğinin görüleceği bir plan yapılıyor. Anonim bir kaynak konuya yönelik şunları söyledi:

Nasdaq ve onun liderliğindeki ekip zaten bir mimari çözüm bulmaya ve gerçek kripto paraları listeleyen ilk kişi olmaya yatkın.

Nasdaq, Bitcoin ve Ethereum’u listelemenin eşiğinde

Gemini’ye yakın bir kaynak ise Gemini’nin geçtiğimiz günlerde personelini iki katına çıkardığını belirterek sözlerine şunları ekledi:

Bunun bir nedeni var: Nasdaq ile halihazırda üzerine çalıştıkları iş. 2019 yılının ikinci çeyreğinde Nasdaq’ta alınıp satılması için listelenen birkaç görüleceğine bahse girebilirim. Unutmayan bu küresel borsalar arasında kripto paralar alanında ciddi bir rekabet var. Nasdaq; ICE, CBOE, CME ve diğer hepsinden farklı bir yere bayrak dikmek istemiyor.

Sonuç olarak haber kaynaklarına göre, Nasdaq uluslararası ölçekte kabul görmüş varlıklar olarak en azından Bitcoin ve Ethereum’u listelemenin eşiğinde. Nasdaq’ın kripto para birimlerini listelemesi, geleneksel olarak kripto para sektörüne engel teşkil eden ölçeklenebilirlik sorunlarına anlamlı bir çözüm getirecek.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin