Fiat parayla kripto para ticareti ilk büyük kripto para birimlerinde olacak
Fiat parayla kripto para ticareti ilk büyük kripto para birimlerinde olacak

Artık Binance’de fiat parayla kripto para ticareti yapılabilecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, Lihtenştayn’da fiat parayla kripto para ticaretine olanak tanıyan bir borsa başlattığını duyurdu. Önde gelen kripto para borsası Binance ve Lihtenştayn Kripto Borsası (LCX) tarafından kurulan ortak platforma, Binance LCX adı verildi. Bu sayede dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance’de, fiat parayla kripto para ticareti yapılabilecek.

Fiat parayla kripto para ticareti, ilk aşamada büyük paralarda olacak

Binance LCX borsasında, İsviçre Frangı (CHF) ve Euro ile büyük kripto para birimi çiftlerinde işlem yapılabilecek. Düzenleyici onayına takiben, borsaya gelecekte daha fazla ticaret çifti eklenmesi planlanıyor.

Binance kurucusu Changpeng Zhao ortaklık ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Binance LCX’in hem profesyonel hem de düzenli yatırımcılar için sürdürülebilir ve güvenilir bir fiat kripto ağ geçidi yaratacağına inanıyorum. Umarız Binance LCX, Blockchain endüstrisi için kullanılabilirlik ve uyumluluk açısından yeni standartlar üretebilir. Bu amaçla Lihtenştayn’da takımımızı büyüterek, ilgili deneyimi ve en iyi uygulamaları getirmekten büyük heyecan duyuyoruz.

Bu yeni ortak girişim, Binance’in teknoloji uzmanlığı, müşteri hizmetlerindeki başarısı ve Binance LCX’in yasal desteği ile tamamlanacak. Şirket Lihtenştayn’daki ofisi için 10-15 kişilik bir ekip kurmayı planlıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin