CEX.IO, dünyadaki en önemli Bitcoin ticaret platformlarından biri
CEX.IO, dünyadaki en önemli Bitcoin ticaret platformlarından biri

Dünyadaki en önemli ticaret platformlarından biri Stellar marj ticaretine başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyadaki en önemli kripto para borsası platformlarından biri olan CEX.IO, Stellar Lumens (XLM) marj ticaretine başladığını belirtti. Her iki şirketin de resmi Twitter sayfalarına göre, kullanıcılar fiat, kripto para ve Margin Trading (marj ticareti) yapabilirler.

CEX.IO haberinden sonra Stellar yükseliş eğilimi gösteriyor

Stellar Lumens şu anda 8,1 milyar dolarlık piyasa değeriyle 0,43 dolar seviyesinden işlem görmekte ve CoinMarketcap’ta 8’inci sırada yer almakta. Stellar Lumens pazarı geçtiğimiz bir hafta içinde fiyatında %25 oranında bir artış gördü. 24 saatlik döngüde yukarı doğru bir eğilimi temsil etmeye devam ediyor.

CEX.IO, kullanıcıların kredi/banka kartlarını bağlayarak kripto paraları satın almalarını sağlayan bir platform. Stellar Lumens, bu yıl başlarında fiyatlarını yükselmesinden sonra borsa platformunda listelendi.

CEX.IO, dünyadaki en önemli Bitcoin ticaret platformlarından biri

Margin Trading, bir çok insanın kripto para birimini satın almak için yeterli paraya sahip olmadığından, etkili bir stratejidir. Bir finansal piyasadaki marj üzerinde işlem yapmak, hisse senedi satın almak için aracı kurumlardan yapılan fonların borçlanmasına atıfta bulunur.

CEX.IO, 2013 yılında Bitcoin için bir bulut madeni olarak kripto sektörüne katıldı. Kademeli olarak şirket, kripto para birimleri için bir borsa platformu olarak hareket etmeye başladı. Fiat para için ticari kripto paralar şirket tarafından sağlanmakta. CEX.IO, dünyadaki en önemli Bitcoin ticaret platformlarından biri. Kredi kartı ödemeleri sağlayan ilk platform. Yüklenen işlem ücreti, piyasada nispeten düşük olan %0,2’dir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin