xrp
Airdrop çılgınlığıyla XRP fiyatı 2 yılın en yüksek seviyesini gördü

Dünyaca ünlü Ripple analisti açıkladı: XRP fiyatı için sıradaki durak neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP fiyatı Bitcoin ve diğer büyük kripto para birimleri arasında görülen son düşüş eğilimine karşı büyük bir direnç gösteriyor. Dünyaca ünlü Ripple analisti Harry, XRP fiyatı için beklediği adımları takipçileriyle paylaştı.

Ripple analisti XRP fiyatı için 0,33 doları işaret etti

Önde gelen analist, şu anda %10’luk kısa vadeli bir hedef gördüğünü, XRP‘nin yakında 0,33 doları ziyaret etmesini beklediğini ifade etti. Harry’e göre XRP’nin son zamanlardaki olumlu fiyat hareketleri devam edecek.

XRP fiyatı haberin yazıldığı esnada 0,296 dolar seviyesinde işlem görüyor ve son 24 saatte  %1,42 değer kazandı.

XRP, 0,24 dolar seviyesine kadar düştüğü eylül ayından beri güçlü bir yükseliş gösterdi ve tüm kayıplarını toparlayabildi. Ripple’ın son dönem hareketleri, 0,30 doların artık güçlü bir direnç olduğunu gösteriyor. Ancak yaklaşmakta olan Swell olayından kaynaklı bir dalgalanma da söz konusu olabilir.

Özellikle Ripple üzerine çalışmalar yapan Harry, XRP fiyatı için bir sonraki adımın 0,33 dolar olacağını ifade etti.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin