Ünlü milyarder 2020 Bitcoin tahmini ile dikkat çekti.
Ünlü milyarder 2020 Bitcoin tahmini ile dikkat çekti.

Dünyaca ünlü milyarderden dikkat çeken 2020 Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bond King adıyla bilinen ünlü milyarder Jeffrey Gundlach, 2020 Bitcoin tahmini ile dikkatleri üzerine çekti. Gundlach, BTC’nin bu sene 15.000 dolara ulaşacağını tahmin etti.

140 milyar dolarlık yatırım firması DoubleLine Capital’in CEO’su ve baş yatırım sorumlusu olan Gundlach, yakın tarihli bir web yayınında, ABD dolarının zayıflamasının 2020 ve sonrasında finansal durumu belirleyeceğini söyledi.

Milyarderin 2020 Bitcoin tahmini: “ABD doları zayıflayacak ve Bitcoin 15 bini geçecek.”

Business Insider tarafından hazırlanan bir habere göre Gundlach:

Görünüşe göre doların zayıflama zamanı geldi.

Gundlach, ABD’de kayıplar yaşayan yabancılar, Federal Rezerv’in para basma ısrarı ve bir bütçe açığı da dahil olmak üzere ABD doları değer kaybı için üç sebep sıraladı. Tüm işaretlerin emtialar için cazip satın alma fırsatlarına işaret ettiğini söyledi. Sözlerine göre, metalar değerleme esasına göre bir “devasa alım sinyali” görüyor.

Gundlach, yatırımcılara Bitcoin’in değerinin BTC’nin 2020’deki fiyatını tahmin etmeden önce zayıflayan dolardan faydalanacağı tavsiyesinde bulundu.

Bence Bitcoin kısa vadede daha da yükselecek. 2020’de 15.000 dolara kadar çıkabileceğini düşünüyorum.


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin