Malezya'dan Binance şoku: Borsanın ülkede faaliyet göstermesi yasaklandı
Malezya'dan Binance şoku: Borsanın ülkede faaliyet göstermesi yasaklandı

Binance BUSD için yeni bir özellik getirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto borsası Binance, platformunda yeni bir Binance USD (BUSD) dönüştürme işlevi duyurdu. Artık ullanıcılar artık belirli sayıda stabilcoin’i BUSD’ye anında dönüştürebiliyor.

Duyuruya göre, yeni özellik için desteklenen stabilcoinler Paxos Standard (PAX), USD Coin (USDC), TrueUSD (TUSD) ve Tether’ın USDT’sini içeriyor. Açıklamaya göre BUSD’ye dönüşüm 1:1 olarak yapılabiliyor.

Bununla birlikte, USDT dönüşümü biraz farklı olacak ve mevcut piyasa fiyatına göre değişecek.

BUSD son derece genç bir stabilcoin

Kripto Para Alış ve Satış sayfası, yeni dönüşüm özelliğine erişmek isteyen kullanıcılar tarafından da kullanılabiliyor. Binance ayrıca, dönüşüm sıklığı veya dönüştürülen fon miktarı üzerinde bir dönüşüm limiti olmadığını da ekledi.

BUSD ilk olarak Eylül 2019’da duyuruldu. Stabilcoin, Binance ve Paxos Trust Company arasındaki ortaklığın bir sonucu. BUSD ABD dolarıyla 1:1 destekleniyor ve başlangıçta sadece Paxos platformunda mevcuttu. İlk duyurudan yaklaşık bir hafta sonra, BUSD ilk çıkışını Binance platformunda yaptı.

Binance ve BUSD arasında sıkı bir iş birliği var

Laxos’un kurucusu ve Asya CEO’su Rich Teo, New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı’ndan (NYDFS) alınan yeşil ışığın sadece kripto pazarında değil, küresel olarak da istikrarlı paraların önemini gösterdiğini söyledi. Teo ayrıca, Binance’in müşterilerine özel olarak tasarlanmış ürünler sunmasının başka bir yolu olduğunu da sözlerine ekledi.

BUSD iş birliğinin yanı sıra, Binance ve Paxos diğer projeler üzerinde çalıştı. Kasım 2019’da Paxos, Fiat Gateway ürününü Binance ile duyurdu. Teklif, kullanıcıların ABD dolarını sabit paralarla kolayca değiştirebilmelerini sağlamak için tasarlandı.


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin