Bitcoin, altın için bir tehdit oluşturuyor mu? Goldman Sachs yanıtladı
Bitcoin, altın için bir tehdit oluşturuyor mu? Goldman Sachs yanıtladı

Dünyaca ünlü ekonomi yazarından Bitcoin, altın ve gümüş tahminleri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kaleme aldığı ekonomi kitaplarıyla en çok satanlar listesine ismini yazdırmayı başaran ünlü yazar Robert Kiyosaki, bu sene Bitcoin ile ilgili yorumlarıyla da sık sık gündeme geliyor. 

Robert Kiyosaki: “Altın, gümüş ve Bitcoin alın.”

Kiyosaki yaptığı son tahminde BTC’nin üç sene içerisinde 75.000 dolara ulaşacağını ifade ederken tahminini Fed’in başarısız politikalarıyla bağdaştırdığını söyledi. Ünlü yazara göre altın ve gümüş ile birlikte Bitcoin de yatırımcıların portföyünde bulunmalı.

16 Mayıs’ta Twitter’dan yaptığı paylaşımda Kiyosaki şu ifadeleri kullandı:

Ekonomi ölüyor. Fed yetersiz. Bir sonraki trilyonluk kurtarma paketi emekli maaşları üzerine olacak. Umut kayboluyor. Daha fazla altın, gümüş ve Bitcoin satın alın. Altın 1700 dolar. 1 yıl içinde 3000 dolar olacağını tahmin ediyorum. Gümüş 17 dolar. 5 yıl sonra 40 dolar olacağını düşünüyorum. Bitcoin ise 9.800 dolar. 3 yıl sonra 75.000 dolar olacaktır.

ABD Temsilciler Meclisi paket üstüne paket açıklıyor

Trilyonluk kurtarma paketi ifadesiyle Kiyosaki, ABD Temsilciler Meclisi tarafından geçen 3 trilyon dolarlık Kahramanlar Yasası teşvik paketini ifade ediyor. 15 Mayıs tarihli bir Forbes makalesine göre, tasarıda saklanan, potansiyel olarak sınırsız emeklilik kurtarma planını ifade eden “gizli” bir hükümdü.

Bunu Bitcoin fiyat tahmini ile eşleştiren Kiyosaki, BTC protokolünün zor kodlanmış ve limitleri olan bir ağ olduğunu söylüyor. Ona göre ağın en önemli özelliği deflasyonist arz oranı.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin