Dünyaca ünlü analistten kısa ve uzun vadeli çarpıcı Bitcoin tahminleri
Dünyaca ünlü analistten kısa ve uzun vadeli çarpıcı Bitcoin tahminleri

Dünyaca ünlü analistten kısa ve uzun vadeli çarpıcı Bitcoin tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış analist Michaël van de Poppe, Bitcoin fiyatı için kısa ve uzun vadede neler olabileceği konusunda tahminlerini paylaştı. Poppe’ye göre ABD doları döviz endeksinin altı günlük kazanımlarını sınırlarken, hisse senetleri Bitcoin’e yeni bir destek verebilir.

Poppe: “Bitcoin fiyatı önce CME boşluğunu doldurabilir.”

Trader’ın açıklamasına göre Bitcoin (BTC), hisse senedi piyasaları toparlanırken ve ABD doları üzerindeki endişeler devam ederken, 11.000 dolara yakın bir “rahatlama” rallisi başlatabilir.

Cointelegraph Markets analisti Michaël van de Poppe, 8 Eylül’de yayımladığı bir tweet’te makro hareketlerin BTC/USD’yi güçlendirmeye hizmet edebileceğini söyledi.

Bu toparlanma, cuma gününden bu yana peş peşe 10.000 dolar desteğinin altına düşen Bitcoin için test sürelerini takip edecek. Uzun vadeli eğilimler doğrultusunda, en büyük kripto para birimi, makro duyarlılıktaki bir değişimden yararlanabilir.

BTC’de 10.600 – 10.800 dolarlık k alana doğru hafif bir rahatlama sinyali olabilir.

Bitcoin’in düşüş eğilimini henüz tamamlamadığını iddia eden trader, kripto para biriminin CME boşluğunu doldurmak adına 9.500 dolara dek düşebileceği konusunda yatırımcıları uyardı.

Bu arada 10.600 dolara yükselme de bir boşluk doldurma anlamına geliyor. Şimdiye kadar BTC/USD 10.400 doların üzerine çıkamadı.

Peter Brandt: “Düşüş sürecektir.”

Kısa vadeli beklentiler konusunda herkes bu kadar iyimser değil. Deneyimli trader Peter Brandt, son grafik işlemlerini vurgulayarak hem BTC hem de Ethereum’un (ETH) yeni düşüşlere hazırlandığını söyledi.

Nisan ayından bu yana Bitcoin’de kaydedilen ilerleme Brandt’i hayal kırıklığına uğratmaya başlarken, USD, son güçlenmeye rağmen piyasa yorumcularına düşüş sinyalleri vermeye devam ediyor.

Bitcoin’in geçen haftaki %15’lik düşüşü ABD doları para endeksindeki (DXY) kazançlarla aynı zamana denk geldi. Bununla birlikte ileriye dönük olarak, Federal Rezerv enflasyon politikası ve sonsuz para basımının bir karışımı, doların gücünü daha da zayıflatıyor.

Forex komisyoncusu FxPro’ya göre, doların uzun süreli çöküşünden çıkmak için büyük para birimleri (euro, sterlin ve İsviçre frangı) karşısında çok daha yüksek seviyelere çıkması gerekiyor.

Bu arada bugünkü Bitcoin fiyat analizimizi buradan okuyabilirsiniz.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin