Dünya Ekonomik Forumu:
Dünya Ekonomik Forumu: "Bitcoin Cash Nakamoto'nun vizyonu ile uyumlu"

Dünya Ekonomik Forumu: “Bitcoin Cash, Nakamoto’nun vizyonu ile uyumlu.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünya Ekonomik Forumu (WEF), 31 Ekim’de, Bitcoin tanıtım belgesinin onuncu yıl dönümünde, “Nakatomo’nun vizyonu ile tutarlı olan tek bir Blockchain’in var olduğunu iddia eden bir makale yayınladı: Bitcoin Cash.”

Bitcoin 10 yaşında: Bitcoin Cash nereye gidiyor?

Nakamoto’nun vizyonu ile tutarlı olan sadece bir mevcut Blockchain var: İki önemli ayrıntı dışında, aynı tarih ve protokolü paylaşan Bitcoin Cash. Zincirindeki bloklar, orijinal Bitcoin’den 32 kat daha büyük ve halen büyümeye devam ediyor. Blok başına daha fazla işlem, işlem başına daha düşük ücret anlamına geliyor ve bu durum küresel kabulün önünü açıyor. Ayrıca, orijinal Bitcoin’de kapatılmış olan yerleşik kodlar yeniden imzalandı ve potansiyel olarak Ethereum’un tüm akıllı sözleşme yeteneklerine izin verdi.

WEF’e göre kripto paranın, üçüncü dünya ülkeleri ve tüccarlar tarafından benimsenmesi çok önemli. Son olarak WEF, gerçek bir benimseme için henüz çok erken olduğu görüşünde.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin