4 uzman yönü çizdi! Bir sonraki boğa koşusunda Bitcoin nereye ulaşacak? Fiyat tahminleri...
4 uzman yönü çizdi! Bir sonraki boğa koşusunda Bitcoin nereye ulaşacak? Fiyat tahminleri...

Tecrübeli analist DonAlt’tan dudak uçuklatan Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü analist DonAlt’a göre Bitcoin destek olarak 6.700 doları testten bir adım uzaklıkta. İşte analistten çarpıcı Bitcoin tahmini

Bitcoin tahmini: “Bitcoin yakında 6.700 doları test edebilir.”

Kripto para analisti üç günlük bir zaman dilimindeki mevcut Bitcoin fiyat hareketini inceleyerek kripto para biriminin beklenen fiyat davranışı hakkında daha iyi sonuç elde ettiğini söylüyor. DonAlt Bitcoin’in daha önce de aşağıya doğru inen bir üçgen paterni gibi görünen 3 boyutlu bir flama yapısından koptuğunu belirtti. Kripto para biriminin tabloda gösterildiği gibi menzile tekrar girememesi, düşüş eğilimini görme olasılığını artırdı.

DonAlt, Bitcoin dalmayı derinleştirdiği için üç temel destek alanı sundu. 8.200 dolar ile 8.700 dolar arasında kalan ilk alan, bu yıl birçok kez güçlü bir direnç gösterdi. Pivotu 6.700 dolar civarında olan ikinci alanın da yüksek satış baskısı yaşadığı bir tarihçesi var. Bununla birlikte, geçen yıl iki kez, destek olarak 6.700 dolar seviyesi, sırasıyla yüzde 79 ve yüzde 51’in üzerinde fiyat gönderdi:

İlk destek yaklaşıyor ve 8.200 dolar ile 8.700 dolar arasında. Orada olumlu bir eğilim görmeliyiz. Aksi takdirde 6.700 dolardan başka hiçbir yerde destek bulunmuyor.

bitcoin fiyatı, bitcoin

İşte Bitcoin’in yükselişine devam etmesini sağlayacak gelişmeler

Bir başka kripto analisti olan Josh Rager ‘e göre, Bitcoin vahşi fiyat rallisinin doğal bir aşaması olduğu için yüzde 30-40 aşağı doğru düzeltme yaptı. Josh Rager’ın tahmini, DonAlt tarafından önerilen birincil destek hedefi ile eşleşiyor.  Bitcoin’i 2019 zirvesinden yüzde 40 aşağıya doğru ölçeklendirme fiyatı 8.200 dolara kadar düşürüyor. Son analizinde Rager, 8.200 doların kartlarda olduğunu belirtti.

Geçmişe göre, Temmuz hem iyi hem de kötü haberlerin bir karışımı oldu. Bakkt’ın fiziksel olarak düzenlenen Bitcoin vadeli işlemlerinin testine başlaması, kripto para birimini kurumsal kabullere daha da yaklaştırıyor. Bunun üzerine, özellikle ABD ile Çin arasındaki sürmekte olan ticaret savaşından dolayı kasvetli bir makroekonomik görünüm, Bitcoin’e yaradı. Federal Reserve’in, yeni bir oran indirimi olasılığını artıran, ekonomi üzerindeki olumsuz tutumu ABD dolarını zayıflattı. Bu aynı zamanda Bitcoin’in yükselişine devam etmesine de izin verebilir. Ama ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin’in son dönemdeki eleştirel Bitcoin yorumlarından beri fiyat düşüyor.

bitcoin, bitcoin fiyatı

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin