İşte ünlü analistlerden altcoin'ler için çok çarpıcı fiyat tahminleri
İşte ünlü analistlerden altcoin'ler için çok çarpıcı fiyat tahminleri

İşte ünlü analistlerden altcoin’ler için çok çarpıcı fiyat tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto alanındaki bazı uzmanlar, altcoin’lerin Bitcoin’in şu ana kadarki deneyimine benzer şekilde önemli kazanımlar elde edeceği bir altcoin sezonunun olacağından şüphe duymaya başladı. Tecrübeli analist ve Bitcoin tahminleri tutan Peter Brandt bu görüşü paylaşanlar arasında. Ama yükselişli altcoin tahminleri yapan analistler hala var.

BitBit: “Altcoin sezonu yakında. 1000x’lik artış olacak.”

Peter Brandt, bir altcoin sezonunu bekleyenlerin altcoin’lerin birçoğu öleceği için hayal kırıklığına uğrayacaklarını belirtti. Ancak popüler bir trader ve analist olan ‘BitBit’ Peter Brandt’dan farklı düşünüyor. BitBit, bir altcoin sezonun geleceğini fakat bunun tüm altcoin’leri mi yoksa bir kısmını mı etkileyeceğinin belirsiz olduğunu ekliyor.

Popüler analist bir veya iki altcoin için 1000x’lik dev iki senaryodan bahsederken, diğer altcoin’ler için ise %100 ila %200 arasında mücadele bekliyor. Ancak BitBit’e göre, tüm kripto para piyasasıda  büyük bir artış görülebilir. Bir altcoin sezonun yolda olabileceği kanısında olan tek BitBit değil, aslında bir altcoin mevsimin başladığına daha güçlü bir şekilde inanan kişiler var. 

John McAfee: “Monero gibi mahremiyet odaklı kripto paralar ciddi artacak.”

Tartışmalı Bitcoin boğası ve ABD 2020 başkan adayı John McAfee, bir altcoin mevsiminin olup olmadığının değil de ne zaman olacağının kritik bir mesele olduğuna inanıyor. McAfee, önümüzdeki sezonun,  kral kripto para Bitcoin’in 30 kat arttığı bir boğa piyasası olacağını iddia ediyor.  McAfee, tahmininin basit bir matematiğe dayandığını ve Monero (XMR) gibi mahremiyet odaklı kripto paralarının yakında gerçekleşecek altcoin sezonunda büyük bir fiyat artışına yol açacağını söyledi.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin