Dudağınız uçuklayacak: Bitcoin madencilerinin ekim ayı geliri açıklandı
Dudağınız uçuklayacak: Bitcoin madencilerinin ekim ayı geliri açıklandı

Dudağınız uçuklayacak: Bitcoin madencilerinin ekim ayı geliri açıklandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Comprar Acciones tarafından bugün yayımlanan habere göre, dünyanın dört bir yanındaki Bitcoin (BTC) madencilerinin hem işlem ücretlerini hem de blok ödüllerini içeren toplam geliri, ekim ayında 353 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Ekim ayı Bitcoin madencileri için muhteşem geçti

Rapora göre ekim ayı, Bitcoin madencileri için son üç yılın en iyi aylarından biri oldu. Bu dönem işlem ücretleri yaklaşık 42,9 milyon dolarla madencilerin aylık kârının %12’sinden fazlasını oluşturdu. Blok ödülleri dahil 353 milyon dolarlık gelir, eylül ayına göre %8 artışa işaret etti.

Haberde madencilerin kârlarını artırmaya yardımcı olan birçok faktörün altı çizildi. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde bunlardan biri, kripto paranın aydan aya yaklaşık %30 artış göstermesi. 1 Ekim’de Bitcoin yaklaşık 10.800 dolardan işlem görürken, fiyatı31 Ekim’de 13.800 dolara yükseldi.

BTC, altını ve önemli endeksleri devirdi

Karşılaştırılabilmesi adına JP Morgan Chase hissesi ekim ayında %8 artarken, altın ve S&P 500 endeksinin sırasıyla %1,44 ve %5,31 arttığını belirtelim.

Bitcoin’in yükseliş eğilimi kasım ayına da devam etti. CoinMarketCap’e göre bu haberin yazıldığı esnada BTC fiyatı 19.200 dolar civarında seyrediyor. Bu da madencilerin potansiyel olarak bu ay daha da büyük gelirler görebileceği anlamına geliyor.

Bitcoin madencilik kârları
Bitcoin madencilik kârları

Glassnode’a göre, Bitcoin madencilerinin günlük kârları da 1.126 BTC’nin biraz üzerine (bugün kabaca 21,7 milyon dolar) ulaştı ve blok ödüllerinin 12,5 BTC’den 6,25 BTC’ye gerilediği mayıs ayından bu yana görülmeyen seviyelere geri döndü. O zamanlar madencilerin geliri günde 7 milyon dolara kadar düşmüştü.

Bitcoin ve genel olarak kripto piyasası son zamanlarda adeta alev almış durumda. Bitcoin fiyatı dün 19.000 doları aştı ve tüm zamanların en yüksek seviyesini kırmaya artık çok yakın. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin