Bitcoin balina sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı!
Bitcoin balina sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı!

Bitcoin balina sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Glassnode tarafından sağlanan verilere göre, en az 1.000 BTC (18,9 milyon dolar) tutan Bitcoin balinalarının sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bitcoin fiyatı 19.666 dolara dokunurken balina sayısı 2.000’i geçti.

Bitcoin balina sayısı
Bitcoin balina sayısı

Bitcoin balinaları en güçlü ellere sahip

Daha fazla Bitcoin biriktiren zengin yatırımcılar tipik olarak yeni bir yükseliş döngüsünün başlangıcına işaret ediyor. Bu tam olarak 2016’da da olan bir şeydi.

Santiment verileri, 1.000 BTC’nin üzerinde cüzdanların, hâlâ 19.000 dolar seviyesinin üzerinde biriktikleri için en güçlü ellere sahip olma eğiliminde olduğunu gösteriyor.

1 BTC’den daha aza sahip olan BTC yatırımcıları ise 13.000 dolar seviyesinde kâr almaya başladılar. Bu nedenle muhtemelen Bitcoin’in canavar rallisini kaçırıyorlar.

Balinalar artık Bitcoin arzındaki aslan payını kontrol ediyor ve bu da BTC savunucuları arasında bile merkezileşme endişelerini artırıyor.

Yeni balinalar ortaya çıkıyor

Bu arada ödeme devleri PayPal ve Square, yeni basılan BTC’lerin neredeyse yüzde 70’ini emiyor ve blokta yeni Bitcoin balinaları olarak ortaya çıkıyor.

Bunun da ötesinde, yüzde 4,01’i temsil eden 842.351’den fazla BTC şu anda kurumsal hazinelerde tutuluyor.

Analistler arasında, bu arz sıkıntısının Bitcoin’in şu anda rekor seviyesine yakın işlem görmesinin ana nedenlerinden biri olduğu konusunda bir fikir birliği var.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin