Regal RA, dubai, kripto para haberleri
Regal RA, dubai, kripto para haberleri

Dubai merkezli altın ticaret şirketi Regal Ra, hükümetten borsa lisansı aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dubai merkezli altın yatırım ve ticaret şirketi Regal RA, hükümetin desteklediği kripto para ticaret lisansı alan Ortadoğu’da ki ilk şirket oldu.

Dubai altın ticareti yapan Regal RA DMCC, Dubai Multi Commodities Centre (DMCC) tarafından ticaret lisansını almış ve Dubai, Almas Tower’daki “soğuk cüzdan deposunda” Bitcoin, Ethereum ve diğer altcoinlerin para birimlerini depolamasına izin vermiştir. Bina, büyük küresel bağlantılı Serbest Bölge ve merkezi olan DMCC’nin merkezini barındırıyor.

Orta Doğu’daki ilk lisanslı şirket

Regal Assets DMCC Yönetim Kurulu Başkanı Gerhard Schubert “DMCC, Orta Doğu’da kripto para ticaretinde hükümet tarafından verilen tek lisansa sahip tek şirkettir ve bu tür yatırımlarda benzersiz olan tam piyasa değeri sigortası sunmaktadır.” dedi.

Şirket, açıklamasında: “DMCC, dünyanın en güvenli kıymetli metal tesislerinden biridir. Şirketin fiziki altın stoğunun yanında yer alacağı tüm kripto para birimlerinin çevrimdışı depolamasınıda ekledi.” dedi. DMCC, kripto para birimlerinin tüm fiziksel depolama aygıtlarına hırsızlık, hack saldırılarına veya herhangi bir doğal afete karşı tamamen sigortalanacağını söyledi.

Regal Assets’in CEO’su Tyler Gallagher’e göre:

“Kripto para ticaretinde büyük bir hack korkusu var. Kripto yatırımlarını çevrimiçi cüzdanlarda ve borsalarda saklamaktan çekinen yatırımcılar, Regal RA’nın çevrimdışı çözümünü tercih edecektir. Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paralara yatırım yapmanın bir numaralı güvenli yolu olduğuna  inandığımız şeyleri geliştirdik.”

Regal RA dünyaya açılmak istiyor

Şirket güvenlik yapısıyla, çevrimdışı anahtarların “özel bir cüzdan üzerinde güvenli bir ortamda basılması ve DMCC mahzenlerindeki derin deposunda yer alması” görüşünde. Ticari lisansıyla Regal RA, müşterilerin kripto para birimlerini istediği zaman almasını ya da satmasını sağlayacaklarını da ekliyor.

Regal RA DMCC; Birleşik Arap Emirliği, Kanada, Birleşik Devletler’de ve merkezi Texas’ta bulunuyor ve alternatif varlık firması Regal Assets’e bağlı kuruluşu olarak faaliyet gösteriyor. Şirketin Dubai yöneticisi Ksenia Kiseleva, tamamen şirket için uyumlu ve düzenlenmiş bir kripto para ticaret platformunun geliştirilmesine yönelik olarak çalışıyor. Ayrıca, Regal, dünyadaki diğer ülkelerde kripto para ticaret lisanslarına da başvuracaklarını açıkladı.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin