Dubai'de devlet kurumu Bitcoin, Ethereum ve USDT kabul etmeye başladı
Dubai'de devlet kurumu Bitcoin, Ethereum ve USDT kabul etmeye başladı

Dubai Blockchain mahkemeleri kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dubai Blockchain mahkemeleri kuruyor. Dubai Uluslararası Finans Merkezi Mahkemeleri (DIFC), yargı süreçlerinin doğrulanmasını kolaylaştırmak için yeni Blockchain uygulamalarını keşfetmek üzere Smart Dubai ile ortaklık kuruyor.

DIFC, karar doğrulama için “Blockchain Mahkemesi” ni başlatmak üzere Smart Dubai ile bir araya geliyor. Bu, “geleceğin şehri” olarak yeni ortaya çıkan teknolojinin ilerici bir görünümünü koruyarak, en son Blockchain uygulaması olarak geliyor.

Dubai Blockchain mahkemeleri kuruyor

DIFC Mahkemelerinin basın açıklamasına göre bu yenilik, yargı sürecini hızlandıran, belge kopyalarını ortadan kaldıran ve tüm ekosistem genelinde daha fazla verimlilik kazandıran uygulamaların ilk parçasını oluşturuyor.

DIFC Mahkemeleri İcra Direktörü, Amna Al Owais açıklıyor:

Blockchain teknolojisinden yararlanarak Dubai, ülkeler ve yargı makamlarının izleyeceği standartları belirleyerek, yasal ve yasal yeniliklerin ön saflarında sıkıca yer alacak.

Geçen Aralık’a kadar uzanan raporlar, Dubai’nin Blockchain teknolojilerini hızla takip etme niyetini gösterdi. Smart Dubai, saldırgan bir stratejinin yılda 25.1 milyon adam-saat ya da 1,5 milyar dolar tasarruf sağlayacağını belirtti. Şimdi, bir yıldan kısa bir süre sonra, Smart Dubai, Blockchain için yeni entegrasyon arayışında DIFC mahkemeleriyle ortaklık kuruyor.

2020’ye gelindiğinde emirlik, her yıl 100 milyondan fazla belgenin hesaba katıldığı tüm vize başvurularının, fatura ödemelerinin ve lisans yenileme işlemlerinin Blockchain teknolojisi kullanarak dijital olarak işlenmesini istiyor.

Ekonomik Kalkınma Dairesi, Dubai Silikon Vadisi, Smart Dubai ve IBM’in çabaları sonucu Dubai, Blockchain konusunda oldukça önemli gelişmeler sağlıyor. Bu, süreçleri düzene koymak ve işletmelerin düzenleyici uyumunu sağlamak için yeni bir proje oluşturuluyor.

Hükümet, artan azimle Blockchain ile ilgili olarak daha da ilerlemeye kararlı gözüküyor. Standardı belirlemek Dubai’yi doğunun daha da kıskanılacak bir konuma yerleştirecek ve diğer ülkeleri yeni teknolojiyi hızla benimsemeye teşvik edecek gibi duruyor.

bitrates

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin