featured

DOT boğaları, mevcut yükselişi devam ettirmeye kararlı! İşte, kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan DOT, bugün yapılan fiyat analizine göre güçlü bir yükseliş eğilimi gösteriyor.

DOT fiyatı geçtiğimiz gün %0,77 oranında bir artış yaşarken son yedi gün içinde ise %2,55’lik bir yükseliş kaydetti ve şu anda 6,21 dolar civarında işlem görüyor. Bu yüzden, boğaların yeniden kontrolü ele aldığı söylenebilir. Ayrıca, mevcut yükseliş eğiliminin önümüzdeki günlerde de takip etmesi bekleniyor.

Boğalar, direnişlerinin bir sonucu olarak fiyatı yükseltmesi başardı. Bir yükseliş işareti olarak 6,23 dolarda bulunan direnç noktası kırıldı. Bu seviyesinin üzerinde sürdürülebilirlik sağlanması durumunda yükseliş bir süre daha devam edebilir. Bir sonraki direnç 6,27 dolarda iken, destek noktası ise 6,13 dolarda bulunuyor. Desteğin kaybedilmesi durumunda satış baskısı geri gelebilir.

DOT 1 günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük grafikte altcoin’in fiyatının yükseliş eğiliminde olduğu görülüyor. Fiyat son 24 saat içinde gün içi en yüksek seviye olarak 6,21 dolara dokundu. 24 saatlik işlem hacmi, alıcıların temkinli yaklaşmasıyla düşmeye devam ediyor ve şu anda 138 milyon dolar civarında. Toplam piyasa kapitalizasyonu ise %0,78 artışla 7,288 milyar dolara ulaştı. Bu veriler ışığında Polkadot, kripto para birimleri arasındaki sıralamada 11. sırada yer alıyor.

DOT

MACD göstergesinde aşağı yönlü histogramlar göründüğü için yükseliş momentumu yavaşlıyor gibi görünüyor. MACD çizgisi, sinyal çizgisinin üzerinde kesişiyor ve boğaların yavaş yavaş piyasa duyarlılığının kontrolünü ele geçirdiğini gösteriyor. RSI, şu anda 49,37 işaretinde ve önümüzdeki günlerde yatay hareket edebilir. Hareketli ortalama ise bir yükseliş geçişinde iken, şu anda günlük grafikte 6,3208 dolar seviyesinde bulunuyor. Bu da boğaların piyasanın kontrolünü elinde tuttuğunu gösteriyor.

DOT 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik grafik de günlük grafiğe benzer şekilde DOT fiyatının yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Alıcılar, piyasa duyarlılığını kontrol ediyor ve fiyatı daha da yükseltiyor. Test edilecek bir sonraki direnç noktası 6,27 dolar seviyesinde bulunuyor. Bir kırılma gerçekleşmesi durumunda yükseliş hareketi hız kazanacak.

4 saatlik grafikteki teknik göstergeler de genel olarak olumlu. MACD sinyal hattının üzerine çıkarken bir yükseliş sinyali gösteriyor. Bu da boğaların fiyat hareketini kontrol ettiğinin bir işaretidir. RSI bir miktar düşüş yaşadı ve şu anda 41,57 işaretinde işlem görüyor. MA ise şu anda 6,1887 dolar seviyesinde. Bu da günlük grafiktekine benzer şekilde, boğaların gücünü vurguluyor.

Sonuç olarak

DOT fiyat analizinde sonuç olarak, son birkaç haftadaki etkileyici performansın ardından yakın vadede yükselişin devam edebileceği söylenebilir. Teknik göstergeler de bunu doğruluyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin