AVAX FİYAT analizi, avalanche analiz, avax fiyat tahmini, avax alınır mı, avax avalanche

AVAX boğaları yeni bir ralliye hazırlanırken, yatırımcılar kayıpları umursamıyor! İşte, nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Avalanche (AVAX), yatırımcılarına en büyük getiriyi sağlayan başlıca Layer 1 protokollerinden birisidir. IntoTheBlock’tan alınan verilere göre, 785,000 kadar AVAX adresi bu yazının yazıldığı sırada kârda. Bu adres sayısı toplam adreslerin %25,35’ini oluşturmaktadır.

AVAX

Avalanche, kripto kışı boyunca en ağır darbe alan kripto para birimlerinden biriydi. Gözde altcoin, neredeyse bir yıl önce 146,22 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine dokunmuştu. Yatırımcılar, fiyatın bu seviyeden hâlâ %87 daha düşük olmasına rağmen kayıpları  umursamamış gibiler ve şu anda, protokolün hazırladığı parlak geleceği dört gözle bekliyorlar.

Verilere göre, birçok AVAX yatırımcısının parası bitti. Bu kayıplara işaret etse de, protokoldeki istikrarlı büyüme, yatırımcıları genel olarak yatıştırıyor.

AVAX, yılbaşından bugüne kadar olan dönemde %60,97’lik bir büyüme kaydetti. Bu, yatırımcıların olumlu tutumlarını sürdürmeleri için yeterli.

Sosyal duyarlılık artıyor

Günümüzün sosyal medya çağında, Web3.0 dünyasında topluluk markalaşması önemli olmaya devam ediyor. Terraform Labs ve Avalanche’ın çöküşüne katkıda bulunan bu tür koordineli düşüş yorumları, geçen hafta gündemde olan konulardı.

IntoTheBlock’tan alınan verilere göre, bir hafta boyunca Avalanche ile ilgili toplam olumlu Twitter yorumu 4,760’tan fazlaydı. Bu sayı, son zamanlarda gerçekleşen hack’lere ve aksiliklere rağmen oldukça iyi bir veri.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin