Yatırımcılar yılın son çeyreğinde Bitcoin ve altcoin piyasası için neler bekliyor?
Yatırımcılar yılın son çeyreğinde Bitcoin ve altcoin piyasası için neler bekliyor?

Donald Trump’ın eski danışmanından kripto para öngörüsü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Başkanı Donald Trump’ın eski danışmanlarından Gary Cohn, koronavirüs pandemisi sebebiyle dijital cüzdanların çok daha fazla benimseneceğini açıkladı. Bunun biraz zaman alacağı konusunda uyaran Cohn, kripto para birimlerinin de bu adopsiyondan etkileneceğini belirtti.

Gary Cohn: “Koronavirüs, kripto para birimlerinin benimsenmesini hızlandıracak.”

Eskiden ABD Ulusal Ekonomi Konseyi yöneticiliği yapan Gary Cohn, dijital para birimlerinin yavaşça büyüyeceğini söylerken pandeminin bu süreci biraz daha hızlandıracağını söylüyor. Spring Labs danışma kurulunda yer alan Cohn, fiat’tan dijital para birimlerine geçişin koronavirüs tehdidi ile hızlandığını söyledi.

Dijital cüzdanların benimsenmesi, bürokrasiden yoksun şeffaf bir ortamda devlet yardımına hızlı erişim anlamına geliyor. Goldman Sachs COO’su, mevcut senaryonun Bitcoin’in yıllar boyunca karşılaştığı sorunların gerçek bir yansıması olduğunu ve kullanıcıların merkez bankalarına güvenmeyi bıraktığını söyledi.

“Dijital cüzdanlar çok daha hızlı ve şeffaf.”

Dijital ödemeler konusundaki tahminlerine devam eden Cohn, tüm merkez bankaları birer dijital para geliştirip vatandaşlarına dijital cüzdanlar verirse neler olacağını merak ettiğini belirtti. Ona göre bu durum sınır ötesi etkileşimi kolaylaştırarak bankacılık dışı sistemin büyümesini sağlayabilir.

Geleneksel yardım kanallarının da çok yavaş olduğunu belirten Cohn, dijital cüzdan kabulüyle herkese hızlı ve güvenli çözümler sunulabileceğini söyledi. Başkan Trump COVID-19’u ulusal bir acil durum ilan ettiğinde, dijital cüzdan sahiplerinin verdiği yanıt fiat’tan çok daha hızlıydı.

Birçok alanda dijital cüzdanların büyük faydaları var. Bireyler bu imkanlar sayesinde aracılar ve dolandırıcılardan yoksun bir ekonomiden yararlanabiliyor. Zira işlemler, cüzdanlar arasında doğrudan yapılıyor.

cryptopolitan

Bitcoin’in 2020 performansı altına tur bindirdi!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin