CZ son şakasıyla korkuttu: “Coinmarketcap, Bitcoin’i kaldırmalı.”
CZ son şakasıyla korkuttu: “Coinmarketcap, Bitcoin’i kaldırmalı.”

CZ son şakasıyla korkuttu: “Coinmarketcap, Bitcoin’i kaldırmalı.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bütün endüstrinin yıllardır kripto para fiyatlarını ve verileri takip ettiği başucu sitesi Coinmarketcap yedinci yaşını kutluyor. Geçtiğimiz günlerde CMC’yi satın alan Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, Bitcoin’i siteden kaldırma şakası yaptı.

https://twitter.com/cz_binance/status/1256064097256239104

#RoastCMC isimli bir meydan okumaya katılan CZ, Bitcoin eleştirmeni Peter Schiff’i işaret ederek Bitcoin’in CMC’den kaldırılması gerektiğini söyledi. Hatalı borsa verilerinin platformdan kaldırılması gerektiğini söyleyen CEO, platformdaki pek çok verinin büyük ölçüde yanlış olduğu kabul etti.

Binance’in öngörülemeyen bir durumda yedek sigorta işlevi görmesi için tuttuğu SAFU fonu kripto topluluğunda iyi biliniyor. CMC son tweet’inde SAFU’yu anmayı da ihmal etmedi.

Coinmarketcap bağımsızsa Binance platformdaki hataları nasıl düzeltecek?

2 Nisan’da Binance, CoinMarketCap’i satın aldıklarını açıklamıştı. Satın alma işleminden sonra Binance CEO’su topluluğa, platformda neyin gelişmesini istediklerini sordu.

Belirli projelerin kaldırılmasıyla ilgili pek çok talep olsa da, çok sayıda kullanıcı CMC’nin verilerinin doğruluğu hakkında endişelerini dile getirdi. Sonuç olarak, Binance CEO’su CMC’nin verilerinin yanlış olduğunu ve düzeltilmesi gerektiğini açıkça kabul etti.

Ancak CoinMarketCap’e göre şirket ”ana şirketten bağımsız olarak çalışmaya devam ediyor.” Bu nedenle, Binance CEO’sunun bu değişiklikleri nasıl yapmayı planladığı bilinmiyor.

thecryptoassociate

Bitcoin’in 2020 performansı altına tur bindirdi!


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin