Pizza devi Domino's, 110 bin dolarlık Bitcoin veriyor!
Pizza devi Domino's, 110 bin dolarlık Bitcoin veriyor!

Domino’s Pizza’dan Ethereum hamlesi geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Malezya ve Singapur’daki Domino’s Pizza, tedarik zincirini geliştirmek için Blockchain, kripto para, Ethereum ve yapay zeka çözümlerine yöneliyor.

Domino’s Pizza, Ethereum tabanlı tokeni kullanacak

Blockchain ve yerel Ethereum tabanlı tokeni (AGI) tarafından desteklenen AI hizmetlerini sunan SingularityNet, Domino’s ile bir ortaklık yaptığını açıkladı. SingularityNet, yapay zeka teknolojisini, Domino’nun Malezya ve Singapur’da genişlemesine yardımcı olmak için yerel ERC20 yardımcı program tokeni AGI ile birlikte tedarikçisinin performansını artıracak. Konuya yönelik şu açıklama yapıldı:

SingularityNET, AGI ekosistemindeki benzersiz algoritmalarımızı faaliyetlerine dahil ederek büyüme ve verimlilik arasında bir uzlaşma yapmaktan kaçınmanın bir yolunu sunuyor.

Şirket, Blockchain teknolojisinin SingularityNET üzerindeki ağ işlemlerini yönetmek için ideal bir araç olduğunu söylüyor. Ancak platformda akıllı sözleşmeler yapan AI temsilcilerinin birbirleriyle ve harici müşterilerle etkileşime girmesini sağlamak için Blockchain tabanlı bir çerçevenin tasarlanması gerekiyor.

Domino’s, sektörde hızla büyüyor

Domino’s, tedarik zinciri lojistiğini düzene sokmak için tedarikçiler arasında veri paylaşımı için yardımcı program kullanabilecek. Malezya ve Singapur’daki Domino’s CEO’su Ba U Shan-Ting, konuya yönelik şu açıklamayı yaptı: 

En yeni dönüşüm çabalarımız, teslimat operasyonlarımızın önemli bölümlerini otomatikleştirdiğimiz ve operasyon merkezlerimizi pekiştirdiğimiz alanda gerçekleşiyor. SingularityNET’in AI algoritmaları ve hizmetleri, bu etkinlikleri ölçekte keşfetmemize olanak sağlayacak.

Domino’s, 260 mağaza ve 4.000 çalışanı ile Singapur ve Malezya’da hızla büyüyor.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin