Dolaşımdaki Ethereum miktarının yüzde 8,2’si DeFi’de tutuluyor: Bunun anlamı ne?
Dolaşımdaki Ethereum miktarının yüzde 8,2’si DeFi’de tutuluyor: Bunun anlamı ne?

Dolaşımdaki Ethereum miktarının yüzde 8,2’si DeFi’de tutuluyor: Bunun anlamı ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DeFi piyasası, 45 milyar dolara gelen toplam kilitli değerle her gün büyümeye devam ediyor. Bu miktarın 9,2 milyon Ethereum’u (17 milyar dolar) çeşitli DeFi protokollerinde kilitli durumda. Bu Ethereum miktarı, Bloqport Insights’taki ekibin aşağıdaki tweet aracılığıyla belirttiği gibi, Ethereum’un dolaşımdaki arzının kabaca %8,2’sini oluşturuyor.

DeFiPulse.com’daki verilere bakıldığında, 9,2 milyon Ethereum’un çoğunun Maker, Compound, SushiSwap, Uniswap ve Aave’nin oluşturduğu beş DeFi protokolünde kilitli olduğunu ortaya koyuyor. İzleme web sitesinin aşağıdaki ekran görüntüsü, bu gerçeği daha da net gösteriyor.

Ethereum 2.0 mevduat sözleşmesine bakıldığında, toplam 3.556 milyon ETH’nin şu anda stake etme beklentisiyle kilitlendiğini görüyoruz. Bu Ethereum miktarı, yukarıdaki listenin başında yer alıyor ve böylece yatırımcılar onu böyle görmeye başladığında ETH 2.0’ı DeFi’de en iyi rakip haline getiriyor.

3.556 milyon ETH’yi DeFi’de zaten kilitlenmiş olan 9,2 milyona eklemek, toplamı 12.756 milyona veya Ethereum’un dolaşımdaki arzının kabaca %11’ine getiriyor.

Yukarıdaki hesaplamalar, şu anda normal ticaret için mevcut olmayan Ethereum miktarının sayısal bir resmini vermek için çok önemli. Daha önceki bir analizde, borsalardaki Ethereum rezervlerinin aşağı yönlü bir yörüngede olduğu belirtilmiş ve bu yukarıdaki rakamlar kullanılarak kanıtlanmıştı.

Ethereum bir kez daha 1.800 dolarlık destek bölgesinin üzerinde işlem görüyor ve mevcut ortam izin verirse 2 bin doların üzerine çıkabilir. Bununla birlikte, 1.850 dolarlık mevcut değeri ve haftalık kapanışa doğru kabaca 24 saat kala, satış baskısı, bu hafta 2.000 dolarlık beklentilerde bir engel oluşturabilir.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin