Doğum günün kutlu olsun Ethereum
Doğum günün kutlu olsun Ethereum

Doğum günün kutlu olsun Ethereum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Vitalik Buterin’in evladı bugün dört yaşına geldi. 2013’te tanıtılan ve 30 Temmuz 2015’te başlatılan bir proje olan Ethereum, Bitcoin’den sonra dünyanın en büyük ikinci kripto para birimi olmayı başardı. Ethereum, halka açık sözleşmelere dayalı, açık kaynaklı, dağıtılmış bir bilgi işlem platformu ve akıllı sözleşmeler işlevselliğine sahip işletim sistemidir. Ethereum ayrıca, geliştiricilerin Ethereum tokenleri olarak bilinen yeni kripto varlıklarını yapmak için kullanabileceği merkezi olmayan bir bilgi işlem platformudur.

Ethereum’un blok süresi 14-15 saniyedir

Eter, platformda kullanılan kripto para birimidir ve ikinci en büyük kripto para birimi olmasının arkasındaki sebep, sahip olduğu özelliklerden kaynaklanmaktadır. Blok süresi 10 dakika olan Bitcoin’e kıyasla 14-15 saniyedir. İşlem ücreti, bant genişliğine, depolama gereksinimlerine ve hesaplama karmaşıklığına bağlı olarak farklılık gösterir.

ETH, son 24 saat içinde %0,93 oranında düşerek yazım sırasında 208 dolar civarında işlem görüyor.

Coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin