Bitcoin balinaları son iki yılın rekorunu kırdı! Halving’den beklenti büyük
Bitcoin balinaları son iki yılın rekorunu kırdı! Halving’den beklenti büyük

Devasa Bitcoin balinaları harekette: 3 milyar dolarlık BTC taşındı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto yatırımcıları bir dizi büyük Bitcoin balina transferini takip ediyor. Sadece altı saat içinde balinalar, 3 milyar dolardan fazla bir değere sahip olan 318.649 BTC’yi taşıdılar. 

Devasa Bitcoin balinaları altı saat içinde 318.649 BTC’yi taşıdı

Devasa Bitcoin balinaları sadece altı saat içinde balinalar, 3 milyar dolardan fazla bir değere sahip olan 318.649 BTC’yi taşıdılar. Tüm transferler bilinmeyen cüzdanlar arasında gerçekleşti. Bu, kripto paranın tezgah üstü (OTC) satışlarda el değiştirmiş olabileceğini veya kullanıcıların güvenlik için fonları yeni cüzdanlara kaydırmaya karar verdiğini gösterir.

Ancak şimdiye kadar, BTC’nin hiçbirinin açık piyasada işlem görebileceği ve Bitcoin fiyatını etkileyebileceği kripto borsalarına yönlendirilmediği görülüyor. Bu faaliyet patlamasına kadar balinalar son günlerde 9.400 ila 10.200 dolar arasında değişen Bitcoin fiyatıyla nispeten sessiz kalıyordu. Ama bugün ise 3 milyar dolardan fazla bir değere sahip olan 318.649 BTC’yi transfe ettiler.

Bitcoin balinalarının hareketleri BTC fiyatını düşürdü

Bitcoin balinalarının taşıdığı 3 milyar dolardan fazla bir değere sahip olan 318.649 BTC’nin işlem detayları aşağıdaki gibidir:

Balina hareketleri nedeniyle Bitcoin fiyatı ufak bir düşüş gördü.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin