featured

Bitcoin analistleri kısa vadeli tahminlerini paylaştı: Ağustos 2023’te BTC ne kadar olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin, durgun fiyat hareketine devam ederken yatırımcılar, büyük patlamanın ne zaman geleceğini merak ediyor.

Uçsuz bucaksız kripto para okyanusunda, kaybolan her gemiyi kıyıya götüren bir deniz feneri vardır. Bitcoin olarak bilinen bu işaret, ilk kripto para birimiydi ve kuruluşundan yıllar sonra bile, kriptoların kralı olarak tacını elinde tutmaya devam ediyor. Peki Bitcoin neden kripto dünyasında bu kadar önemli bir oyuncu olarak kabul ediliyor? Ve en önemlisi, BTC fiyatı Ağustos 2023’e kadar nereye ulaşacak?

2023 için iyi bir seçenek mi?

Bitcoin’in değeri sadece teknolojisinde değil, aynı zamanda yatırım potansiyelindedir. 21 milyon sabit arz ile BTC kıtlığı, altına benzemesi sebebiyle kripto para birimine “dijital altın” lakabını kazandırıyor. Ayrıca işletmeler, kurumlar ve hatta bazı hükümetler tarafından artan kabulle, Bitcoin’in kullanımı yalnızca bir değer deposu olmanın ötesinde bir değişim aracına dönüşüyor. Herhangi bir yatırımda olduğu gibi, bu da risksiz değildir. Yine de, uzun vadeli eğilimin yukarı yönlü olması sebebiyle BTC, yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Gelecekte ne olacak?

Artık Bitcoin’in ne olduğunu ve neden dikkate almaya değer olduğunu anladığımıza göre, kripto topluluğuna heyecan veren fiyat tahminine geçelim. Finbold’un yakın tarihli bir raporuna göre, ürkütücü derecede doğru tahminleriyle tanınan bir grup kripto para meraklısı, 31 Ağustos 2023’te Bitcoin’in fiyatı için bir tahminde bulundu.

Bitcoin

Bu kripto topluluğunun yaptığı fiyat tahminine göre BTC, 31 Ağustos 2023 tarihine kadar 40,000 dolar seviyesine yükselecek. Yine de bunun bir kesinliği olmadığını ve kripto yatırımının riskli bir seçenek olduğunu belirtmekte fayda var.

CryptoTicker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin