Doğru Bitcoin tahminleriyle bilinen Woo’dan sevindiren BTC tahmini
Doğru Bitcoin tahminleriyle bilinen Woo’dan sevindiren BTC tahmini

Doğru Bitcoin tahminleriyle bilinen Woo’dan sevindiren BTC tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Doğru Bitcoin tahminleriyle bilinen başarılı analist Willy Woo, yeni bir BTC tahmini için görüş bildirdi. Willy Woo yeni bir grafikte Bitcoin’in boğa piyasasının ilk aşamasını sonlandırdığını ve orta aşamaya geçtiğini  belirtti.

Willy Woo’dan yeni bir BTC tahmini

Ünlü kripto para analisti Willy Woo, geçmişteki fiyat hareketlerini temel alarak lider kripto paranın dev ralli dalgasını henüz başlatmadığını söyledi. Ayrıca popüler analist, Bitcoin’in yakında bu büyük ralliyi başlatabileceğini de ekledi. Willy Woo şunları söyledi:

On-chain ölçütlerine göre bu boğa piyasasında nerede olduğumuzu gösteren harita. Boğa piyasasının açılışını kapatıyoruz ve orta boğa piyasasının başlamasını bekliyoruz.

Lider kripto para birimi Bitcoin, yazım sırasında yüzde 0,50 oranında düşüşle 9.945 dolar seviyesinden işlem görüyor. Kripto paraların amiral gemisi şu anda 178,5 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin