dogecoin

Dogecoin’in işlem hacmi DRC-20 tanıtılmasıyla zirveye ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dogecoin işlem hacimleri, bu haftanın başlarında kısa bir süre için Litecoin ve Bitcoin’i geçti. Dogecoin’in günlük işlem hacmi, artık blok zincirinde token ihracına izin veren yeni bir mekanizmanın başlatılmasının ardından şimdiye kadarki en yüksek seviyeye ulaşarak on kat arttı.  Ağ, pazar günü 645.000’den fazla işlem gördü. BitInfoCharts’tan alınan veriler, çarşamba günü önceki seviyelere düşmeden önce o gün hem Bitcoin hem de Litecoin işlemlerini kısaca geçti.

Dogecoin işlemleri bu hafta başlarında kısa bir süre Bitcoin’e yaklaştı. (BitInfoCharts)

Tarihsel veriler, Doge’nin tipik olarak yaklaşık 20.000 günlük işlem gördüğünü gösteriyor. Ancak, 9 Mayıs’ta DRC-20 token standardının getirilmesi ağ etkinliğinde ani bir artışa yol açtı.

Bu standartlar, geliştiricilerin ağ ücretlerini DOGE coin biçiminde alan belirteçler yayınlamasına olanak tanır. Bu, Dogecoin için değer teklifine katkıda bulunur ve blok zinciri üzerine inşa edilmiş potansiyel merkezi olmayan finans (DeFi) hizmetlerinin yolunu açar.

DRC-20 eleştiri çekiyor!

İşlemlerdeki artışa rağmen herkes DRC-20 token dağıtımından memnun değil. Eleştirmenler, DRC-20’nin ağ tıkanıklığına yol açabileceğine ve Doge’nin günlük para birimi olarak kullanılma amacından uzaklaşacağına işaret ediyor.

Bir Dogecoin topluluğu üyesi Twitter’da “DRC-20 Doge topluluğu bu utanmaz aldatmacayı durdurmalı.” diye yazdı. Bir başkası “Herkes muhtemelen işlemsel para birimi kullanım durumuna odaklanmalı.” dedi.

Yüksek ücretler ve ağ tıkanıklığı, ağın günlük kullanıcılar için pahalı ve yavaş olmasına yol açarak benimseme planlarını azaltabileceğinden herhangi bir blok zinciri için geçerli endişelerdir.

coindesk.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin