Dogecoin 0,1 dolara mı yükselecek? İşte fiyat tahminleri!
Dogecoin 0,1 dolara mı yükselecek? İşte fiyat tahminleri!

Dogecoin 0,1 dolara mı yükselecek? İşte fiyat tahminleri!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz beş hafta boyunca, Dogecoin’un fiyatı yükselen bir kama paterni içinde sessizce toparlandı. Kripto para fiyatı, modelin yakınsayan trend çizgilerinden üç kez toparlandı ve bu da bu kurulumun piyasa katılımcıları üzerinde güçlü bir etkisi olduğunu gösteriyor. Şimdiye kadar, yükseliş toparlanması %40 büyüme kaydetti ve aylık 0,0748 dolar direncine ulaştı. Alıcılar bu toparlanmayı 0,1 dolara kadar sürdürebilir mi?

Dogecoin fiyatı günlük grafik

  • Genel arz, Dogecoin fiyatının önümüzdeki hafta %7 düşebileceğini ima ediyor.
  • 200 günlük EMA eğimi 0,0748 dolar fiyat seviyesine yaklaştıkça, önemli bir direnç alanı oluşturuyor.
  • Dogecoin kripto parasındaki 24 saatlik işlem hacmi 450.5 milyon dolar, bu da %56’lık bir düşüş anlamına geliyor.

Dogecoin Price Analysis

Dogecoin fiyatı şu anda 0,0713 dolar seviyesinde işlem görüyor ve yükselen kama modelinin direnç trend çizgisinde arz baskısına tanık oluyor.

Potansiyel bir tersine dönüş, fiyatı yaklaşık %7’lik bir kayıpla düşük trend çizgisine geri çekebilir. Ancak, yakınlaşan trend çizgileri sağlamlaşana kadar, DOGE fiyatı önemli bir yön hareketi göstermeyecektir.

Bu daralan aralık, işlem görmeyen bir bölge olarak kabul edilebilir ve takozun herhangi bir seviyesinden gerçek bir kırılma, ilgili eğilimi destekleyebilir.

Dogecoin fiyatı 0,053 doları tekrar ziyaret edecek mi?

Dogecoin fiyat tablosunda gözlemlenen yükselen kama paterni, tipik olarak bir düşüş trendinin devamı modeli olarak kabul edilir ve satıcıların ivme kazanması için geçici bir duraklama sağlar. Bu nedenle, popüler memecoinin alt trend çizgisini kırması ve fiyatları yaklaşık %20 oranında düşürerek 0,053 dolara ulaşması daha olasıdır.

Pivot Seviyesi: Destek/Direnç göstergesi, Doge fiyatının 0,0755 dolar ve 0,0846 dolar seviyelerinde arz baskısına ve 0,064 dolar ve 0,055 dolar seviyelerinde talep baskısına tanık olabileceğini gösteriyor.

Göreceli Güç Endeksi: %60’ın üzerindeki günlük RSI eğimi, güçlü bir yükseliş momentumunu yansıtıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin