Bu Bitcoin yatırımcısı, Dogecoin yatırımcılarının paralarını kaybedeceğini söylüyor
Bu Bitcoin yatırımcısı, Dogecoin yatırımcılarının paralarını kaybedeceğini söylüyor

Dogecoin ve Bitcoin Cash fiyat analizi: DOGE yükselecek mi? BCH nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BCH’nin düşüş trendi, fiyatın daha düşük zirveler oluşturması nedeniyle saatlik grafiklerde daha net görünüyor. Dogecoin ise sabit bir kanal içinde hareket etti ve önümüzdeki oturumlarda muhtemelen 0,0054 doların üzerinde kalması bekleniyor.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

Yaklaşık %2’lik haftalık kayıplar Dogecoin için affedilebilir görünürken, aylık %500’ün üzerindeki getirilerine kıyasla biraz kasvetli bir tablo çizdi. Dahası, 4 saatlik grafik, fiyatın ATH’den bu yana birden fazla destek çizgisinin altına düşmesiyle Doge-hype’ın düşüşte olduğunu gösterdi.

Bollinger Bantları kısıtlı kaldı ve kripto para birimi daha düşük seviyelerde sabitlendiğinden düşük volatilite gösterdi. Son düşüş eğilimine rağmen, DOGE son yükseliş trendi sayesinde yeni destek seviyeleri keşfetti. MACD yükseliş açısından nötr olduğu için, “şaka kripto parasının” güçlü bir yükseliş trendi ortaya çıkana kadar mevcut desteğinin üzerinde kalmasını bekleyebiliriz.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

Günlük zaman diliminde, Bitcoin Cash, 720 doların üzerinde yerel bir zirveye ulaştıktan sonra fiyat hareketinin artması nedeniyle konsolide görünüyor. Bununla birlikte fiyat son birkaç seansta daha düşük zirveler ve daha düşük dipler oluşturduğu için saatlik zaman diliminde bir düşüş trendi ortaya çıktı.

Awesome Osilatör’ün kırmızı çubukları yarım çizginin altına yükselirken RSI aşırı satım bölgesine dokundu. Mevcut fiyat seviyesi, trader’lar için bazı alım fırsatları da sunabilir. Yükseliş, BCH’nin 687 dolarlık dirence yaklaşmasıyla sonuçlanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin