Dogecoin analizi

Dogecoin analizi: DOGE 0,18 dolar direncini geçemiyor, fiyatı ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin analizi, bugün daha fazla yükselişin reddedilmesinden sonra fiyatın aşağı yönlü hareket etmesini beklediğimizden düşüş gösteriyor.

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde çoğunlukla yükseliş ivmesi gördü. Pazar lideri Bitcoin yüzde 0.17, Ethereum yüzde 0.42 kaybetti. Bu arada, Dogecoin (DOGE), neredeyse yüzde 6’lık bir kazançla en iyi performans gösterenler arasında yer alıyor.

DOGE/USD 0.1713 – 0.1789 dolar aralığında işlem gördü ve bu aralık son 24 saatte piyasada hafif oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 65 artarak 1,06 milyar dolara ulaştı. Bu arada, toplam piyasa değeri 23.27 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel piyasada 12. sırada yer alıyor.

Dogecoin (DOGE) fiyatı muhtemelen düşecek

Dogecoin analizi için 4 saatlik grafikte, DOGE fiyatının son saatlerde 0.18 dolardan reddedildiğini görebiliriz, bu da muhtemelen başka bir düşüşün yaşanacağı anlamına geliyor.

Dogecoin analizi 4 saatlik grafik
DOGE/USD 4 saatlik grafik

Dogecoin fiyatı, birkaç günlük düşüşün ardından yükseliş momentumuna geri dönmüştü. 17 Aralık’ta 0.16 doların üzerinde destek bulduğundan beri DOGE/USD, önceki ana yükselişte ulaştığı seviyeden yüzde 25’in üzerinde geri çekildi.

Bunu 20 Aralık’ta başka bir destek testi izledi ve oradan güçlü bir ralliye yol açtı. Dün 0.18 dolar işaretine ulaşıldı ve ardından yukarıya hafif bir tepki takip etti.

Bugün, Dogecoin fiyatı 0.18 doların üzerine çıkmak için başka bir girişimde bulundu. Bununla birlikte, ayılar hızla hakimiyeti ele aldı ve düşüş eğilimi gösteren bir çubuk oluşmasına neden oldu. Muhtemelen, DOGE/USD yeniden aşağı hareket etmeye hazır ve potansiyel olarak daha yüksek bir dip noktası belirlemeye çalışıyor.

Dogecoin analizi: DOGE 0,16 dolarlık desteği yeniden test edecek

Dogecoin analizi, daha fazla yükseliş reddedildiği için bugün düşüş gösteriyor. Bu nedenle, DOGE/USD’nin yeniden düşüşe geçmesini ve muhtemelen önceki 0.16 dolarlık ana desteği yeniden test etmesini bekliyoruz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin