Dogecoin fiyatlarında ani bir yükseliş dalgası yaşanabilir!
Dogecoin fiyatlarında ani bir yükseliş dalgası yaşanabilir!

Dogecoin fiyatlarında ani bir yükseliş dalgası yaşanabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin günlerce belirli bir aralıkta işlem gördükten sonra 29 Ağustos’ta kısa bir yükseliş gördü ve bu yükseliş onu 0,068 dolara yükseltti.

Dogecoin‘in fiyatı, kripto pazarındaki olumlu gelişmelere yanıt olarak arttı. Köpek temalı kripto varlığı, varlık yöneticisi Grayscale’in ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı açtığı davada kazandığı büyük zaferle birlikte piyasanın geri kalanıyla birlikte yükseldi.

DOGE sahipleri arasında iyimserliğe yol açabilecek bir diğer faktör de sosyal medya platformu X’in ödemeler için lisans aldığı haberiydi.

Raporlara göre X (eski adıyla Twitter), Rhode Island’da ödeme hizmetleri sağlamak için para aktarma lisansı aldı. Bu, platformun yedi eyalette ödeme hizmetleri sunmasına olanak tanıyacak: Arizona, Missouri, Georgia, Maryland, Michigan, New Hampshire ve Rhode Island.

Yatırımcılar, piyasadaki dalgalanmayla birlikte Dogecoin’in 24 saatlik işlem hacmini %230 oranında artırdı. Artan volatilite genellikle herhangi bir piyasada daha yüksek işlem hacimlerine yol açar çünkü deneyimli yatırımcılar kâr elde etmek için büyük miktarlarda alım satım yapar.

Benzer şekilde Dogecoin hacimlerindeki artış, yatırımcıların fiyatta büyük bir hareket öngörmesinden kaynaklanmış olabilir. Bununla birlikte, alıcılar ve satıcılar arasında işlem gören toplam birim sayısı veya işlem hacminin, bazıları tarafından yatırımcı konumlandırmasının güvenilmez bir ölçüsü olduğu söyleniyor.

Bu yazının yazıldığı sırada DOGE gün içi kazançlarını azaltmıştı ve son 24 saatte marjinal bir düşüşle 0,068 dolara geriledi. Artan yönde, sırasıyla 0,07 dolar ve 0,074 dolar seviyesinde yer alan 50 ve 200 günlük hareketli ortalamalarının üzerinde bir kırılma, gücün ilk işareti olabilir.

Bu büyük kırılmanın önünde Dogecoin’in büyük hamlesinden önce ölçeklendirmesi gereken 0,068 dolarlık bir ara bariyer bulunuyor. Aksine, aşağı yönlü bir hareket durumunda Dogecoin 0,056 dolar ve 0,06 dolar seviyelerindeki desteği izleyecektir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin