Dogecoin fiyatı, Binance'ın duyurusuna nasıl tepki verecek? İşte olası fiyat hedefi
Dogecoin fiyatı, Binance'ın duyurusuna nasıl tepki verecek? İşte olası fiyat hedefi

Dogecoin fiyatı, Binance’ın duyurusuna nasıl tepki verecek? İşte olası fiyat hedefi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, Perşembe günü Dogecoin ticaret hacmini artırmak amacıyla DOGE/TUSD ticaret çiftini eklediğini açıkladı. Binance şu anda USDT ve BUSD ticaret çiftleriyle listelenen Dogecoin’e sahip.

Binance’ın bu hamlesiyle birlikte Dogecoin fiyatının ani bir rallide 1 doların üzerine çıkması bekleniyor. Yatırımcılar, Binance’in DOGE/TUSD çifti listesine hemen yanıt vermedi.

Binance, DOGE/TUSD ticaret çiftini ekledi

27 Nisan’da yapılan resmi duyuruya göre, Binance DOGE/TUSD ticaret çifti için alım satımı 28 Nisan 08:00 UTC’de başlatacak. Ayrıca, Binance USDT/ARS ve WBTC/USDT’yi de ekledi.

Binance ayrıca DOGE/TUSD ve WBTC/USDT ticaret çiftleri için Binance Spot Grid’i etkinleştireceğini duyurdu. TrueUSD ekibi, Binance’in TUSD stablecoin’in piyasadaki varlığını artırmaya yönelik başka bir çabasını açıklamak için Twitter’a gitti. Borsa, geçen ay diğer tüm çiftler için sıfır ücretli Bitcoin ticaretini sonlandırmasının ardından artık yalnızca TUSD çiftinde sıfır komisyonlu ticaret sunuyor.

Binance, işlem hacimleri açısından kripto pazarına hakimdir. Binance’teki DOGE/USDT, toplam işlem hacminin %20’sini oluşturuyor; bu, OKX’teki DOGE/USDT’nin ve Binance’teki DOGE/BUSD’nin dört katı. Kalıcı piyasada Binance, DOGE/USDT çiftindeki işlem hacminin %25’iyle hakim durumda.

DOGE/TUSD’nin Dogecoin’in genel işlem hacmini artırması bekleniyor. Bu, likiditeyi ve DOGE fiyatını artırmaya yardımcı olacaktır. Yatırımcılar, Dogecoin fiyatının 1 doları geçeceğini tahmin ediyor.

Bu yazının yazıldığı sırada, DOGE fiyatı son 24 saatte %2 düşerek 0,079 dolardan işlem görüyor. Bununla birlikte, işlem hacmi son 24 saatte %100 arttı ve bu, yatırımcılar arasında ilginin arttığına işaret ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin