dogecoin

Dogecoin fiyatı 2023’ün en büyük açığından sonra toparlandı: DOGE, daha iyi performans gösterebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler meme coin Dogecoin (DOGE), dört hafta içinde ilk kez 0,07 dolar seviyesini geri alarak mini bir yükseliş yaşadı. Bu artış, altı gün önce meydana gelen ve muhtemelen son fiyat artışına katkıda bulunan 2023’ün en büyük DOGE kısaltmasını takip ediyor. Olumlu harekete rağmen, Dogecoin’i çevreleyen tartışma ve ilgi düzeyi nispeten düşük kaldı.

Dogecoin’in kısa yükselişi 0,07 dolara çıktı

Piyasa istihbarat platformu Santiment, Dogecoin’in son fiyat artışına rağmen kripto para birimini çevreleyen tartışma ve ilgi düzeyinin düşük kaldığını gözlemledi. Bu artışı, muhtemelen yükselişe katkıda bulunan 2023’teki en büyük DOGE pozisyonlarının kısaltılmasına bağlıyorlar.

dogecoin

Son zamanlarda, yatırımcı Kaleo bir tweette DOGE’nin yakın zamandaki yükselişine olan güvenini dile getirdi ve kripto para biriminin mevcut yavaş ama istikrarlı yükselişini vurguladı. İlginç bir şekilde Tesla’nın tanınmış girişimcisi ve CEO’su Elon Musk’ın Dogecoin’in “her şey uygulaması” X’te bir para birimi hâline gelme arzusunu dile getirdiğini öne süren raporlar var.

PEPE, DOGE’den daha iyi performans gösterebilir mi?

Önemli bir kripto para analisti olan Miles Deutscher, geçtiğimiz günlerde bir sonraki döngüde Pepe’nin (PEPE) Dogecoin’den (DOGE) daha iyi performans gösterme potansiyeline sahip olduğu inancını dile getirdi. Deutscher bu iddiasını desteklemek için üç neden sundu: Daha az underwater, Pepe’nin çekiciliği ve daha az likidite ihtiyacıyla daha büyük fiyat etkisi potansiyeli.

Şu an itibariyle Dogecoin 0,06898 dolardan işlem görmekte olup son bir saat içinde yüzde 0,08, son 24 saat içinde yüzde 0,71 ve son bir hafta içinde yüzde 6,08’lik etkileyici bir artış göstermiştir. Piyasa değeri 9.658.894.557 dolar olan bu coin, piyasa değerine göre en büyük meme coin olma konumunu korumaya devam ediyor.

İşlem hacmi açısından Dogecoin, son 24 saat içinde işlem gören 449.222.253 dolar ile yüzde 51,68’lik bir artışı temsil eden önemli bir artış gördü. Bununla birlikte Dogecoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine 8 Mayıs 2021’de 0,7376 dolara ulaşıldığını belirtmek gerekir. Mevcut pozitif harekete rağmen mevcut fiyat tarihi zirvesinden yüzde 90,65 daha düşük kalmaya devam ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin