featured

Ünlü analist J. Rager Bitcoin tahminini açıkladı: Bu senaryo gerçekleşirse ağustos ayında BTC büyük bir ivme yakalayacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü bir kripto analisti ve yatırımcı, Bitcoin fiyat hareketi için daha sığ geri çekilmeler olacağını öngördü. Bununla birlikte bir senaryonun gerçekleşmesi hâlinde piyasaların keskin bir şekilde düşebileceği konusunda uyarıda bulundu.

5 Temmuz’da yatırımcı ve analist Josh Rager, Bitcoin fiyat hareketi ve yörüngesi hakkındaki düşüncelerini paylaştı. BTC fiyatlarının tekrar 24.000 dolar civarına döneceği yönündeki yaygın kabul gören görüşe katılmadığını söyledi.

Bitcoin geri çekilmeleri o kadar derin değil!

Rager, 24.000 dolarlık düzeltmeye ilişkin bu hissiyatın oldukça popüler olduğunu, ancak “insanların bunu fazla düşündüğünü” söyledi.

“Geri çekilmelerin artık bu kadar derin olmayacağını” da sözlerine ekleyen Rager, BTC’nin tekrar 25.000 dolara dönmesi hâlinde “bunun yılın ilerleyen dönemlerine kadar olmayacağını” söyledi.

Bitcoin
Kaynak: Twitter/@Rager

Bununla birlikte, BlackRock spot BTC başvurusunun Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından reddedilmesinin daha fazla kayba neden olabileceği konusunda uyardı.

“Yalnızca bir ETF reddi kayba neden olabilir ama bence BlackRock bu sefer onay alır.”

Ayrıca “30 bin doların altına yeniden inilmesi söz konusu değil.” dedi, ancak yükselişini sürdürerek ekledi, “Büyük bir geri çekilmeden önce daha fazla yukarı yönlü eğiliyorum.”

Rager’a göre BlackRock’ın ağustos ayına kadar “gerçek bir olasılık” olarak gördüğü onayı alması hâlinde yükselişler muhtemelen gerçekleşecek.

“Piyasalar ne yapacaksa yapacak ama mevcut Bitcoin temellerini gölgede bırakmak zor.”

Piyasa duyarlılığının da aynı fikirde olduğu görülüyor. Bitcoin Korku ve Açgözlülük Endeksi bugün 61 puanla “açgözlülük” seviyesine geri döndü. SEC’in yüksek profilli Amerikan kripto şirketlerine karşı birkaç dava açmasıyla haziran ortasında 41’e kadar düşmüştü.

Bununla birlikte, Bitcoin fiyatlarının son iki hafta içinde en az üç kez 31.000 doların hemen üzerindeki direnç tarafından engellendiği de belirtilmelidir. Dahası aynı direnç seviyesinin nisan ortasında üstesinden gelinemeyecek kadar güçlü olduğu kanıtlandı.

BTC güncel fiyat hareketi görünümü

Bitcoin gün içinde yüzde yarım değer kaybettikten sonra şu anda 30,851 dolardan el değiştiriyor. Bitcoin 21 Haziran’dan bu yana 30.000 doların üzerinde konsolide oluyor. Bu seviye, Haziran 2022’de Terra/Luna çöküşünün ardından yaşanan çöküşün ardından da önemli bir destek oluşturdu.

Kaynak: BeInCrypto

BTC geçtiğimiz ay yüzde 15 değer kazanarak Ethereum ve altcoinlerin çoğundan daha iyi performans gösterdi. Bununla birlikte, kripto kralı Kasım 2021’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 55 aşağıda kalmaya devam ediyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin