Dogecoin'in fiyat artışı balinaları harekete geçirdi! 1 milyar DOGE taşındı
Dogecoin'in fiyat artışı balinaları harekete geçirdi! 1 milyar DOGE taşındı

Dogecoin’in fiyat artışı balinaları harekete geçirdi! 1 milyar DOGE taşındı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyatı son 7 gün içinde %40 artış yaşadı ve merakla beklenen 0,1 dolarlık fiyat seviyesini yeniden kazandı. Ayrıca meme coin’in 24 saatlik işlem hacmi yüzde 628 arttı. Elon Musk’ın son Twitter hamlesi, kripto piyasasında da büyük etki yarattı. Musk’ın bu hamlesinin geçtiğimiz hafta açılan 258 milyar dolarlık davanın ardından gelmesi de topluluğun dikkatini çekti.

Dogecoin’in 24 saatlik işlem hacmi yüzde 628 arttı

Popüler platform Lookonchain tarafından elde edilen verilere göre, en büyük 5. DOGE sahibinin Twitter hamlesinden hemen sonra 650 milyon Dogecoin (yaklaşık 61 milyon dolar değerinde) transfer ettiği bildirildi. Elon Musk tarafından yönetilen sosyal medya devi, web sayfası logo simgesini Dogecoin simgesi olarak değiştirdi.

WhaleAlert, bilinmeyen bir balina adresinin tek bir işlemde anonim bir cüzdan adresine 300 milyon DOGE (yaklaşık 28 milyon dolar değerinde) taşıdığını bildirdi.

Yazım sırasında Dogecoin (DOGE), son 24 saatte neredeyse %30’luk bir fiyat artışıyla 0,101 dolar fiyatla işlem görüyor. Meme coin’in 24 saatlik işlem hacmi ise %628 gibi büyük bir artışla 4.83 milyar dolara ulaştı. Dogecoin, 14 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin