30 Kasım Dogecoin fiyat analizi

Dogecoin fiyat analizi: Şaka parası 0,23 dolardan yükselemedi, DOGE fiyatını neler bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin fiyat analizi, gece boyunca yükseliş reddedildikten sonra önümüzdeki 24 saat içinde aşağı yönlü hareketin devam etmesini beklediğimizden bugün düşüş gösteriyor.

Dogecoin Price Analysis: DOGE rejects upside at $0.23 again, looks to decline today 1

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde karışık sonuçlarla işlem gördü. Bitcoin yüzde 2,1 düşerken, Ethereum yüzde 0,91 kazanç gördü. Bu arada, Dogecoin (DOGE) yüzde 5,75 kazançla yeşilde işlem görüyor.

DOGE geçmişteki kazancın izini sürmek istiyor

Dogecoin 0,227 dolara yükseldi, ancak geceleyin daha fazla yükselişi reddetti. DOGE/USD 0.2033 – 0.2252 $ aralığında işlem görüyor ve bu da son 24 saat içinde güçlü bir oynaklık olduğunu gösteriyor. Ticaret hacmi yüzde 148,8 artarak toplam 2,4 milyar dolar olurken, toplam piyasa değeri 28,44 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel olarak 10. sırada yer alıyor.

4 saatlik grafikte, Dogecoin fiyatı için bu sabah geri dönen düşüş momentumunu görebiliriz ve bu muhtemelen bugün güçlü bir geri çekilmeye yol açar.

Dogecoin Price Analysis: DOGE rejects upside at $0.23 again, looks to decline today

Dogecoin fiyatı geçen hafta düşüş momentumuna dönüş gördü. 0.215 doların üzerinde birkaç günlük konsolidasyondan sonra, DOGE/USD 0.186 dolara yükseldi ve güçlü bir düşük dip ayarladı.

Ancak, daha fazla düşüşün ardından yükselen hızlı bir tepki, 28 Kasım’da tekrar test edildi. Daha yüksek bir düşük ayarlandı ve DOGE’nin önceki 0.215 $’lık desteğin üzerine çıkmasına neden oldu, direnç döndü.

Dün, Dogecoin fiyatı, gece boyunca görülen ikinci yukarı yönlü testle 0,23 doların altına ulaştı. Daha fazla yükseliş için net bir ret tekrar görüldü ve bu sabah düşüş momentumunun kontrolü ele almasına yol açtı.

Dogecoin fiyat analizi sonucu

Dogecoin fiyat analizi bugün düşüşte, çünkü bir gecede daha fazla yükseliş reddedildi ve bu sabah 0.215 $’a düştü. Ayılar daha yüksek bir dip noktası belirlemeye çalışırken, DOGE/USD’nin bugün daha da düşmeye devam ettiğini göreceğiz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin