featured
dogethereum

Dogecoin 2018 sonlarında Dogethereum olarak çatallanacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dogecoin’in Ethereum’un coinler arası Rinkeby test ağının test değeri haline geldiği haberleri, bu yılın sonlarında Dogethereum olarak mecburi bir çatallanma hedeflenen bir projenin detaylarını ortaya çıkardı.

Dogethereum ile cidden Dogecoin’in yılı mı olacak?

Dogethereum Köprüsü olarak bilinen Rinkeby projesiyle ismi açıklanan Dogethereum (DOGX), Dogecoin zincirinden sonbaharda ayrılmak istiyor. Bu, Dogecoin’in ilk hard forku olacak.

Geliştiricilerin konu ile ilgili Bitcointalk’da yaptığı açıklama şu şekilde:

Dogethereum, yeni bir merkezi olmayan dijital para birimi olarak, en hızlı işlem, akıllı sözleşmelerle ETH algoritmasına dayanan popüler Dogecoin’den ilham alınarak kurulacak. Hedefimiz, ASIC madenciliği, hızı ve basitliği olmaksızın, Doge para birimlerini yepyeni bir yapıya kavuşturmak.

Dogethereum Bridge, böylelikle kullanıcı taleplerini karşılamak için Ethereum’un truebit teknolojisinin bir parçası olacak.

5 Şubat’ta mühendisler DOGE’yi Rinkeby’ye göndermeyi başararak, kripto para karşılıklı işbirliğinde önemli bir adım attılar. Böylece pek çok kişinin varsayılan kripto para formundaki bir altcoine olan ilgisini arttırmayı başardılar.

Litecoin Cash belirtileri

Hard fork projesi, Truebit başarısından faydalanmak istiyor gibi görünüyor. Buna bağlı olarak Bitcointalk forumda, akıllı sözleşmelerin fiyat performansını artıracağını öngörülerek, şu ifadeler yer aldı:

“… ICO’lar, ön madencilik ya da başka manipülasyonlar yok. Proje ücretsiz olarak başlayacak. Bu, ilk GPU madenciliği için kolay ve iyi kazanç elde etme anlamına geliyor. Akıllı sözleşmelerin tüm gücü serbest bırakıldığında, DOGX tokenlarının fiyatı daha da artabilir.”

Geçtiğimiz günlerde açıklanan Litecoin Cash’in ardından, popüler kripto paralarda mecburi çatallaşmalar konusunda tartışmalar sürüyor. En başından beri geliştirilmiş kullanıcı deneyimini ve SegWit’i destekleyen Litecoin yaratıcısı Charlie Lee,  bu ayın başlarında Litecoin ağının “herhangi” bir çatallaşmanın bir dolandırıcılık olmadığı konusunu tekrardan vurguladı.

Litecoin Cash, ağ anlık görüntüsünde tutulan her bir Litecoin için geliştiricilerin 10 yeni token  vaat etmesiyle pazartesi günü ana zincirden çatallandı.

bitcoinist

 

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin