Yıldız altcoin patlama yaptı! Altcoin mevsiminin ayak sesleri mi?
Yıldız altcoin patlama yaptı! Altcoin mevsiminin ayak sesleri mi?

Dogecoin (DOGE) artışı durdurulamıyor: DOGE yüzde 80 değer kazandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dogecoin (DOGE) ekibi 5 Eylül 2018’de Dogecoin’s Chain-Dogethereum’un piyasaya sürüleceğini açıkladıktan sonra kripto para sürekli yükselerek büyük kazançlar gördü. DOGE, bir şaka parası olarak ortaya çıkmış olsa da yatırımcılar arasındaki popülaritesini koruyor.

Dogecoin (DOGE) fiyatının artmasının nedenleri

Dogecoin yazım sırasında, %52’lik artışla 0,005 dolardan işlem görüyor. Dogecoin şu anda, 643 milyon dolarlık piyasa değeriyle 21. sırada yer alıyor. Son bir haftalık veriler incelendiğinde Dogecoin’in %80 oranında değer kazandığı görülüyor.

Dogecoin (DOGE) fiyat grafiği
Dogecoin (DOGE) fiyat grafiği

Dogecoin fiyatındaki artışın arkasında iki neden görünüyor. Birincisi Dogecoin ekibinin 5 Eylül 2018’de Dogecoin’s Chain-Dogethereum’un piyasaya sürüleceğini açıklaması. İkincisi ise Tether ve dolayısıyla DOGE/USDT işlem çiftinin ticaretteki payının yüzde 31’den 34’e çıkması.

Dogecoin  yatırımcılar arasındaki popülaritesini koruyor

Dogecoin (DOGE) düşük fiyatı ve güçlü bir topluluğu sayesinde uzunca bir süredir çok sevilen bir kripto para birimi oldu. Bu bir sır değil. 1 dolar markasının altında fiyatlandırılmış kripto para birimleri, sektöre yeni girenler için her zaman bir yatırım seçeneği oldu. Ama parodi kripto para olarak da bilinen Dogecoin,  çoğunlukla kripto paranın fiyatını pompalamak ve hızlı para kazanmak isteyenlerin odak noktası oldu.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin