Dash son güncellemesini duyurdu: Yeni özellikler, son fiyatlar ve daha fazlası
Dogecoin (DOGE) fiyatı ve topluluk ruhu

Dogecoin (DOGE) fiyatı yeni yüksek seviyesine ulaştı! İşte fiyat eğilimi ve detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Genel kripto para piyasa momentumu şimdilik düşüş göstermeye devam ediyor. Bitcoin hala düşüşte. Piyasadaki alternatif para birimleri de genelde iyi bir performans göstermiyor. Dogecoin (DOGE) fiyatı da biraz baskı hissediyor, ki bu da son iki haftada birkaç küçük boğa işleminden sonra normal.

Dogecoin (DOGE) fiyatı ve topluluk ruhu

Dogecoin (DOGE) fiyatı için son birkaç hafta muhteşem oldu. İki aydan fazla bir süre düz kaldıktan sonra, DOGE başına değer, geçtiğimiz 14 günde bir anda ateş etmeye başladı. Birkaç güçlü seviye test edildi ve o zamandan beri büyük bir düzeltme yapılmadı. Şu an itibariyle, grafikler üzerinde küçük bir Dogecoin fiyat düşüşü oluşturmasına rağmen, gerçek bir düzeltme söz konusu değil.

Bu küçük düzeltme doğrudan Dogecoin fiyatının 2018 Şubat ayından bu yana ilk kez yüksek bir seviyeye ulaşmasından sonra geliyor. Diğer kripto para birimleri de değer kaybetmeye devam ederken Dogecoin bazı şeyleri biraz farklı yapıyor. Son zamanlarda en yüksek seviye 0,006896 seviyesinde gerçekleşti. Dogecoin yatırımcıları yaklaşık yedi aydır görülmedi. Bu ayrıca, momentumun Dogecoin için ne kadar güçlü olduğunu ve şu anda neden bu kadar çok kişinin bu parayı konuştuğunu doğruluyor.

Dogecoin, aktif adreslerle sektörde 3. sırada yer alıyor

Katkıda bulunan bir faktör, Dogecoin’in şu anda bir süredir oldukça fazla sayıda aktif adres kaydetmeye devam etmesi. Diğer kripto para birimleri arasında Bitcoin Cash, Cardano, Litecoin ve Dash’tan daha üstündür. Bir kripto para birimi ağının gerçek değerine bakılmak farklı şekillerde yapılabilir, ancak insanlar parayı kullanmazsa gerçek bir amaca hizmet etmez. Dogecoin, tüm diğer kriptolara kıyasla aktif adreslerle 3. sırada yer aldığı için bu konuda tüm silindirleri ateşliyor. Unutulmaması gereken bir şey, işlem sayısının hala Bitcoin Cash’inkinden daha düşük olduğu, ancak sözü edilen diğer tüm para birimlerinden daha yüksek olması.

Ayrıca Dogecoin ticaret pazarlarına hem Bitcoin hem de Ethereum’a karşı yeni bir değişim başlattı. Yeni platformlar ortaya çıktığında genellikle olduğu gibi, bu bilinmeyen platforma para göndermeden önce kullanıcıların kendi durum tespitlerini yapmaları tavsiye edilir. Coingamex, güvenilirliği söz konusu olduğunda hala kanıtlanacak her şeye rağmen, ekosisteme değerli bir katkı olabilir. En azından, bu önemli aşamada Dogecoin’e dikkat eden bir başka şirket.

Dogecoin topluluğu pazar hareketleri konusunda son derece heyecanlı

Şu anda DOGE fiyatıyla ilgili tüm konuşmalar için, bu para birimi, her şeyden önce topluluk çabasıyla ilgili.  Çok sayıda fiyat kaydı, ancak şu an büyük şeyler oluyor. Bu, piyasa hareketlerinden önceki olağan aldatmaca ve spekülasyon döngüsü olmadan başladı. Kripto para birimlerinin nasıl çalıştığına dair ilginç bir örnek.

Şu an Dogecoin topluluğu Dogecoin’in son pazar hareketleri konusunda son derece heyecanlı. Fiyat ne olursa olsun, bu şaka para biriminin çok güçlü ve sadık bir takipçisi var. Diğer kripto para birimleri, özellikle aktif ve destekleyici bir topluluk oluşturmak söz konusu olduğunda, bu kripto paradan bir veya iki şey öğrenebilir.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin