featured

Dogecoin (DOGE) fiyatı patlamaya hazır: İşte, yatırımcıların takip etmesi gereken kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde meme coin Dogecoin (DOGE) kritik direnç noktasından bir kırılma sinyali vererek alıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Meme coin’in fiyatı yılbaşından bu yana %13,26 oranında bir düşüş yaşadı. Ancak mevcut teknik göstergeler, yükseliş hareketinin yakın olduğunu gösteriyor.

Dogecoin (DOGE) piyasasında neler oluyor?

Kritik dirençten kırılma işaretleri, alıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Ancak, beklenen hareketin gerçekleşebilmesi için Dogecoin’in yükseliş momentumunu sürdürmesi zorunludur. Çünkü yatırımcılar, ancak sağlam bir çıkış ve istikrardan sonra büyümenin devam edeceğini tahmin edebilirler.

Dogecoin (DOGE)

DOGE, son 24 saat içinde %2,37 oranında değer kazandı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,06190 dolar civarında işlem görüyor. Ayrıca günlük ticaret hacminde de %14,54’lük bir büyüme kaydedildi.  Hacim/piyasa değeri oranı ise %3,04 seviyesinde. Bu da alıcıların kripto para biriminin değerini yukarıya doğru itmeye yönelik yoğun çabalarını gösteriyor.

Fiyat yükselişe hazır mı?

Dogecoin’in mevcut gidişatı günlük zaman dilimi grafiğinde bir iyileşmeye işaret ediyor. Ancak daha yakından bakıldığında hacim değişiminin ortalamanın altında kaldığı görülüyor ve bu da gün içinde artmasının gerekliliğine işaret ediyor. Ayrıca DOGE fiyatı, 20-EMA boyunca ilerliyor ve 50, 100 ve 200 günlük hareketli ortalamaları aşmayı hedefliyor.

Yükseliş eğilimi göstermesine ve 0,06218 dolardaki direnç noktasında konsolide olmayı hedeflemesine rağmen, satıcıların her an geri dönebileceğini akılda tutmak önemlidir. Bu, işlem günü sona erdiğinde potansiyel olarak alıcı ilgisinde bir düşüş gerçekleşebilir. Eğer DOGE, toparlanma aşamasını başarıyla sürdürürse ve alıcı birikim oranını korursa kayda değer kazanımlara tanık olabilir.

Geçtiğimiz hafta Dogecoin’in fiyatı yaklaşık %3,72 oranında bir düşüş yaşarken, ay boyunca ise %20,57’lik bir kayıp yaşadı. Daha uzun vadeli baktığımızda da pek olumlu bir tablo görülmüyor. Gözde meme coin’in fiyatı, yılbaşından bu yana ise %13,26’lık bir düşüş kaydetti.

Teknik göstergelere baktığımızda Dogecoin’in yükselen bir trende işaret ettiğini görüyoruz. Hem şu anda 48’de olan Göreceli Güç Endeksi (RSI) hem de Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) bu yukarı yönlü momentumu doğruluyor. Yatırımcıların stratejik hamleler yapmadan önce sabırlı olmaları ve Dogecoin’in bu kritik direnç noktasında istikrar kazanmasını beklemeleri tavsiye ediliyor.

ETHNews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin