featured

BONE boğalarının piyasa geri dönüşü ve fiyat beklentileri: Yakın zamanda yükseliş gelebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan BONE, piyasanın geri kalanı bir miktar toparlanma yaşamasına rağmen düşüşte.

CoinStats verilerine göre, boğalar yeniden oyuna geri dönmeye çalışıyor.

BONE fiyat analizi:

Diğer kripto para birimlerinden farklı olarak altcoin’in fiyatı son 24 saatte %1,52 oranında bir düşüş kaydetti.

Saatlik grafikte BONE fiyatı 0,7973 dolarda bulunan destek noktasını test etti. Eğer günlük çubuk 0,80 dolar seviyesinin üzerinde bir kapanış yapabilirse, yarın 0,82 dolar seviyesine doğru bir yükseliş gerçekleşebilir.

BONE

Daha büyük bir zaman diliminde ise BONE fiyatı geniş bir kanalın ortasında yer alıyor ve keskin bir hareket için enerji biriktiriyor. Henüz ne alıcılar ne de satıcılar inisiyatifi ele geçirmediğinden, önümüzdeki hafta için 0,80 dolar ile 0,82 dolar aralığında devam eden konsolidasyon en olası senaryodur.

Orta vadeli bir zaman dilimine bakıldığında ise, yükseliş için herhangi olumlu bir işaret olmaması sebebiyle durağan bir hareket beklenebilir. Boğalar kesin olarak geri dönmek istiyorlarsa fiyatı en yakın direnç olan 0,9111 doların üzerinde sabitlemeleri gerekiyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin