featured

Dogecoin (DOGE) ayıları yeniden oyunda: İşte, dikkat edilmesi gereken seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde meme coin olan Dogecoin (DOGE), bugün piyasanın geri kalanı gibi kırmızıda işlem gördü.

Piyasa lideri olan Bitcoin’in de iyi bir performans gösterememesi sebebiyle ayılar baskınlıklarını korumayı başardı.

DOGE Dogecoin

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

En gözde meme coin’in fiyatı, son 24 saat içinde %1 oranında bir düşüş kaydetti. Bu, ne analistleri ne de yatırımcıları pek şaşırtmadı. Çünkü genel piyasa hissiyatı şu anda düşüş yönünde.

Saatlik zaman diliminde DOGE fiyatı yerel destek noktasına yakın işlem görüyor. Bu da ayıların o kadar kolay pes etmeyeceği anlamına geliyor. Günlük mum 0,05850 dolar civarında kapanırsa, gerçekleşecek kırılma sonucunda fiyat kısa süre içinde 0,05830 dolar seviyesine bir düşüş gerçekleştirebilir.

DOGE fiyatı destekten uzak olsa da, daha büyük bir zaman diliminde de benzer bir tablo görülüyor. Şu anda yatırımcıların özellikle 0,057 dolarlık ara bölgeye dikkat etmesi gerekiyor.

Eğer fiyattaki düşüş devam ederse, 0,05560 dolar seviyesi yeniden test edilebilir.

Orta vadeli bakıldığında mumun kapanmasına birkaç gün kaldığı için herhangi bir tahminde bulunmak için henüz çok erken. Eğer kapanış, son çubuğun en düşük seviyesinin altında gerçekleşirse, düzeltme 0,052 dolar ile 0,054 dolar arasında bulunan alana kadar devam edebilir.

Dogecoin, bu yazının yazıldığı sırada ise 0,05859 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin