featured

Cardano (ADA) yeni bir yükselişe hazır: 1 dolar hedefi ne kadar yakın?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA), Nisan ayında 2023’ün zirvesi olan 0,462 dolara ulaştıktan sonra keskin bir düşüş yaşadı. Zorluklara rağmen, alıcılar YTD’nin negatif büyüme oranını önlemeyi ve desteği 0,20 doların üzerinde tutmayı hedefliyor. Grafikteki simetrik üçgen modeli, potansiyel hedef olarak 0,30 dolar seviyesinin kırılabileceğini gösteriyor.

Cardano ADA

Yaşanan zorluklara rağmen Cardano topluluğunda, piyasa çapında boğaların lehine bir geri dönüş beklentisiyle beslenen bir iyimserlik var. Bu yenilenen umut, ADA fiyatının 1 dolardaki büyük hedefine ulaşma yolunun da kapılarını açıyor.

ADA fiyat grafiğindeki önemli bir faktör, düşüş trendi boyunca öne çıkan bir özellik olan direnç trend çizgisidir. Alıcılar daha fazla düzeltmeyi önlemek ve fiyatı 0,24 doların üzerinde tutmak için bu çizgiyi özenle savundu. Daha yüksek fiyatların reddedilmesi, özellikle direnç çizgisini kırma girişimlerini engelledi.

Bu trend çizgisinin uzun bir mum ile reddedilmesi, yükseliş dalgasına karşı denge görevi gören güçlü arz baskısına işaret ediyor. ADA, bu yazının yazıldığı sırada 0,26 dolar civarında işlem görüyor. Destek noktasına yakın bir bölgedeki artan talep, satış baskısını absorbe etmeye ve potansiyel olarak trendi tersine çevirmeye çalışıyor.

Cardano (ADA) uzun vadeli fiyat tahmini:

Kripto analistleri, grafikteki üçgen modelinden bir kırılma bekliyor. Kripto piyasasına olumlu duyguların geri dönmesi durumunda ADA fiyatı da yükselişe geçmeye hazır olacak. Eğer gözde altcoin, kritik direnç noktası aşabilirse ilk hedefi 0,30 olacaktır. Öte yandan, 0,25 dolar seviyesinin kaybedilmesi durumunda bir düşüş daha gelebilir ve fiyat 0,24 dolardaki destek noktasını test edebilir.

Sonuç olarak, ADA fiyatı zorluklarla karşı karşıya kalırken, kripto topluluğu yeniden canlanma konusunda umutlu olmaya devam ediyor. Piyasanın toparlanma potansiyeli ve Cardano’yu çevreleyen olumlu hava ile ADA fiyatının geleceği umut verici görünüyor.

CryptoNewsLand


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin