Binance.US yeni kripto varlıklar listeledi: VET sert yükseldi.
Binance.US yeni kripto varlıklar listeledi: VET sert yükseldi.

Dogecoin Binance.US’te listeleniyor! DOGE altcoin sezonunu başlatabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lider kripto para borsası Binance, Çarşamba günü ABD ticaret masasının Dogecoin ‘i listelediğini açıkladı. Borsa, DOGE/USD ticaretinin 24 Ekim’de (TSİ 25 Ekim 04.00) resmi olarak Binance.US’te başlayacağını onayladı.

DOGE, bu yıl Temmuz ayından bu yana Binance’in uluslararası müşterileri için, platformun beş farklı kripto parayla birlikte ticareti mevcuttu.bunlar; DOGE/BNB, DOGE/BTC, DOGE/USDT, DOGE/PAX ve DOGE/USDC.

Bitcoin çöküşü Dogecoin’i (DOGE) de etkiledi

Dogecoin, Temmuz ayının başlarında Binance borsasında listelendikten hemen sonra değer kazandı ve birçoğu bir sonraki altcoin zamanının favorisi olacağı şeklinde iyimser düşünmeye başladı.

Ancak bugünkü duyuruda, varlığın değeri üzerinde şu ana kadar herhangi bir etkisi olmadı. Bu, hamlenin yalnızca Binance’in ABD’deki müşterileri için bazı şeyleri değiştirmesi koşuluyla olabilir. Bunun da ötesinde, kripto para alanı henüz Bitcoin’in sadece dakikalar içinde 500 dolardan fazla düşüren ve tüm pazarı aşağı çeken 23 Ekim çöküşünün etkisinden çıkamadı.

Neredeyse tüm ana altcoinler, Bitcoin’in Çarşamba günkü hızlı düşüşünün sıkıntısı ile uğraşıyor. Ve bunun nedeni tam olarak hala bilinmiyor. Bazı görüşler ise BTC fiyatının büyük ölçekli manipülasyon olasılığı üzerinde duruyor.

Dogecoin

Dogecoin ‘Altcoin sezonu’nu başlatabilir mi?

Bu arada, kripto para ticareti yapan bir tüccar ve analist @TraderLenny, haftanın başlarında Dogecoin’in büyük bir destek seviyesine ulaştıktan sonra yukarı yönlü bir seyir izleyebileceğini bildirdi.

Dogecoin, Oregon Oregon’daki bir geliştirici olan Billy Markus’un ikonik “doge”sinin ardından bir kripto para birimi geliştirmenin komik olacağına karar vermesinden sonra şaka yollu bir para birimi olarak ortaya çıktı. Anlaşıldığı üzere şaka, dolaşımdaki ilk 30 kripto para birimini aşarak gerçeğe dönüştü.

DOGE, tarihi boyunca düzensiz ana adımlar atma konusunda da ün sahibi. Hatta bazı analistler bir sonraki altcoin sezonu başlatmak için en iyi aday olarak görüyorlar. Özellikle daha önce hızlı bir artış gören ilk büyük altcoin olarak bu grubu yönettiğini düşünüyorlar.

beincrypto

Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin